Exclusiva Mamarazzis: la infanta Cristina, visita secreta a Barcelona
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La infanta Cristina és de nou a Barcelona. La filla del rei Joan Carles i la reina Sofia ha tornat a viatjar a la ciutat comtal per poder visitar el seu fill Pablo i retrobar-se amb les seves amistats que resideixen aquí. Ahir a la tarda, va estar passejant pel passeig de Manuel Girona, un carrer de la zona alta de Barcelona que sol freqüentar en les seves visites a la ciutat. Una amiga de les Mamarazzisse la va trobar mentre caminava pels voltants d’una coneguda clínica de la zona i fins i tot va poder fotografiar-la, fins que un escorta que acompanyava la infanta va criticar la seva conducta i va evitar que pogués fer més fotos amb el mòbil.

Ens expliquen que estava molt seriosa i que no deixava de parlar per telèfon. No sabem si la serietat de la seva cara tindria a veure amb la notícia, publicada fa un parell de dies al mitjàdigital ‘Monarquia Confidencial’, sobre la seva decisió de posposar el divorci d’Iñaki Urdagarin fins després de l’estiu. Segons les informacions d’aquest mitjà, la infanta Cristina hauria pres la decisió d’aparcar momentàniament les negociacions amb el seu encara marit i resoldre la seva situació matrimonial després d’agafar-se un respir vacacional. La decisió de la filla dels reis emèrits es deu, segons el mateix mitjà, a les «elevades exigències» d’Urdangarin i aquesta seria la raó de la infanta per frenar en sec la firma del seu divorci.

Des del 19 de gener del 2022, dia en què va sortir a la venda la revista ‘Lecturas’ amb les fotografies d’Urdangarin de la mà d’Ainhoa Armentia, que va suposar el final del matrimoni de Cristina, la germana del rei Felip s’ha estat preparant per ser una dona divorciada. El camí no ha sigut fàcil, però ens asseguren que ha après a disfrutar de la solteria i que sap bé com eludir els paparazzis quan ho fa.

De moment, en les seves assídues visites a Barcelona, la infanta ha canviat de rutines i fins i tot d’allotjament, per així intentar passar desapercebuda i evitar ser fotografiada o seguida per la premsa. Enrere, ben lluny, van quedar els temps en què els reporters asfàltics li fèiem regals pels seus aniversaris o en els naixements dels seus quatre fills, i ella, molt amablement, ens tornava el detall facilitant-nos que poguéssim fer un reportatge de portada. Sempre va ser afable i pròxima amb la premsa, fins que va arribar el cas Nóos i els ducs de Palma van caure en desgràcia.

Les Mamarazzis li desitgem que, més d’hora que tard, arribi a la seva vida alguna nova il·lusió sentimental o, com a mínim, una alegria per al cos, si és que no la té ja... Això sí que seria una bona portada per a aquest estiu i de les més cotitzades, sens dubte.

Notícies relacionades

I ja que parlem de portada, no podem deixar de comentar la gran portada d’aquesta setmana, i no em refereixo a la de la revista ‘Hola’ amb el casament de Tamara Falcó. ‘Lecturas’ sí que ha donat la campanada amb la supernotícia de l’embaràs sorpresa de Gabriela Guillén, la no nòvia de Bertín Osborne, que, a finals d’any, donarà a llum el sisè fill del prolífic cantant (i això de ‘prolífic’ no va per la seva producció musical precisament). Bertín ha tornat a fer una matxirul·lada de les seves i ha qualificat l’embaràs d’«accident». «Coses que passen cada dia en una relació, tot i que es prenguin les mesures necessàries. Intentaré ajudar i procuraré que no li falti res», ha afegit.

Unes declaracions desafortunades i amb clares connotacions masclistes, que han provocat un rebuig generalitzat en contra d’aquesta masculinitat caduca, pròxima a l’ocàs, que ell tan bé representa.