Del 16 al 18 de juny

Anime Tattoo Expo: Barcelona acollirà l’única convenció d’aquest art a Europa

Anime Tattoo Expo: Barcelona acollirà l’única convenció d’aquest art a Europa

ANIME TATTOO EXPO

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Barcelona està preparada per acollir la primera edició de l’Anime Tattoo Expo, l’única convenció de tatuatges a tot Europa dedicada a l’anime. Atès el furor que hi ha per aquesta tendència estètica de moda urbana –un de cada tres espanyols entre 18 i 35 anys porta algun tatuatge– és normal que els salons i esdeveniments dedicats a aquest art es vagin especialitzant. En aquest cas el focus estarà posat en l’estil anime.

Del 16 al 18 de juny, el pavelló 8 de Fira Barcelona (Montjuïc) acollirà aquest esdeveniment únic que reunirà 80 tatuadors punters, la majoria internacionals, amb entusiastes d’aquest art. Aquesta primera edició arriba de la mà d’Urban Line Concept (organitzadors de la Barcelona Tatto Expo - BAUM Fest).

Els visitants de la convenció podran disfrutar d’una gran varietat d’activitats. Des d’exhibicions d’artistes de renom (Aleksan Tattoo, Dif Yantra, Kiera, Ivan Pelegrin, Ink Yeik, Ikos Tattoo, Silly Girl Tatts, Borto, Larami Ink o Kurogosu..., per citar només alguns artistes), fins a exhibicions de grafiti, concerts, demostracions de ball o concursos de cosplay.

Notícies relacionades

Els assistents també tindran oportunitat d’interactuar amb tatuadors destacats, rebre consultes personalitzades per als seus futurs dissenys de tatuatges inspirats en l’anime, i fins a tatuar-se.

Les entrades, que poden adquirir-se a la web de l’esdeveniment, costen 12, 18 i 15 euros, depenent dels dies. L’abonament per a tota la convenció, 35, i els nens fins als 12 anys entren gratis, i fins als 16, per 10 euros.

Temes:

Tatuatges