Pòdcast

Mamarazzis: Les fotos exclusives d’Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia sopant durant la seva escapada romàntica a Altea

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Arriba un altre dimecres i amb ell tot el repàs que les Mamarazzis fan de l’actualitat en la premsa del cor. El catàleg de successos i els seus protagonistes s’amplia aquesta setmana per exposar fins a l’últim detall d’una infinitat de temes de diferents àmbits. Això sí, d’entre tots ells, n’hi ha un que sobresurt per sobre de la resta.

Es tracta de ni més ni menys que d’Iñaki Urdangarin, que ha aprofitat aquest cap de setmana llarg per fer una escapada romàntica a Altea (Alacant) amb Ainhoa Armentia, la seva actual parella.

Campanetes i coberts

Gràcies a fonts a què les Mamarazzis han tingut accés, durant l’episodi 40 del pòdcast ha sortit a la llum que tots dos van estar al restaurant La Cena 2020, on els temes de conversa van traspassar les barreres de la seva taula. Mentre que l’advocada fantasiejava sobre els avantatges que tindria utilitzar una campaneta per cridar als cambrers, un Urdangarin confús pels coberts que utilitzen als restaurants normals i corrents mirava de descobrir si hi havia diferents ganivets per a la carn i el peix. No sabem quant es van gastar en el sopar, però intuïm que bastant menys que en els dos escortes que encara en l’actualitat acompanyen l’exparella de la infanta Cristina a tot arreu.

Sigui com sigui, aquestes ‘minivacances’ han arribat gairebé alhora que l’aniversari d’Irene Urdangarin. La filla de l’exjugador d’handbol va complir 18 anys dilluns passat, 5 de juny. No obstant, tal com apunten diversos mitjans, sembla que la gran celebració haurà d’esperar al divendres 16 de juny, data en la qual l’empresari viatjarà a Ginebra per acudir a l’acte de graduació de la més petita de la família. Una festa a la qual també podrien acudir els reis emèrits, tot i que no hi hagi confirmació oficial sobre això. Encara és una incògnita com organitzarà la seva agenda la Família Reial, ja que, tres dies abans, el 13 de juny, també és l’aniversari de Cristina de Borbó.

Viatge exprés de Shakira a Barcelona

Una altra que també sap molt bé com disfrutar d’unes bones vacances és Shakira. La cantant colombiana va viatjar dissabte passat a Barcelona amb els seus fills. Tot i que el trasllat formava part de l’acord de custòdia de Milan i Sasha, en el qual tots dos passaven a càrrec del seu Gerard Piqué fins al 17 de juny, la de Barranquilla ha aprofitat el viatge per esprémer al màxim el seu pas per la capital catalana, on casualment es trobava el pilot Lewis Hamilton per disputar el GP d’Espanya de Fórmula 1.

Com van publicar diversos mitjans l’endemà, tots dos van estar sopant al luxós restaurant ‘Parco’, on se’ls va veure molt junts i mostrant la complicitat que està alimentant els rumors d’una possible relació entre les dues superestrelles durant les últimes setmanes. Per ara, l’entorn pròxim de Shakira no ha volgut revelar cap novetat sobere això i aquest dimecres la intèrpret d’himnes com ‘Loba’ ja ha abandonat Espanya. On sí que sembla que hi ha més moviment és en el judici per evasió d’impostos de la colombiana. El periodista Carlos Quílez està convençut que l’acord entre Shakira i l’Agència Tributària és cada vegada més a prop, sobretot gràcies a la intenció de dialogar de les dues parts.

Piqué i Chía contra els ‘paparazzis’

Altres que també estan implicats en processos judicials són precisament Gerard Piqué i Clara Chía. La parella ha acudit aquest dimecres a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per testificar després de la denúncia interposada cap al famós ‘paparazzi’ català Jordi Martín. Tots dos demanaven una ordre d’allunyament de 3.000 metres, una cosa que establiria un precedent dins de la premsa del cor. Finalment, l’exfutbolista blaugrana ha retirat la sol·licitud.

Reaparició d’Ana Obregón

No, per descomptat que no s’han oblidat d’ella. Les Mamarazzis també han comentat la reaparició d’Ana Obregón, que ha acudit a la Fira del Llibre de Madrid per a l’acte de presentació del llibre del seu fill Aless. L’actriu i presentadora de televisió s’ha presentat a l’esdeveniment en la seva versió més mística per respondre a les diverses qüestions que la involucren tant a ella com a la seva neta Ana Sandra. La també biòloga ha descartat definitivament que la petita hagi de tenir més germans, una cosa a què va deixar la porta oberta en la seva última entrevista per a ‘¡Hola!’.

A qui no li ha agradat tant tornar a veure Obregón a la televisió és a Alessandro Lequio, que ha definit aquesta trama com una «història de terror» més que preciosa. El presentador hispanoitalià ha deixat clar que no pensa compartir els seus pensaments amb tot Espanya i ha negat rotundament que la seva exparella no hagi sabut res d’ell l’últim mes.

Portada de Luis Miguel i Paloma Cuevas

Notícies relacionades

Per últim, però no menys important, en l’episodi d’avui tampoc ha passat desapercebuda l’última portada de la revista ‘¡Hola!’. El primer ‘gest de parella’ entre Paloma Cuevas i Luis Miguel ha sigut captat en unes imatges en les quals tots dos apareixen agafats de la mà. Ara bé, ¿quant hi ha d’espontani en aquestes fotografies? Doncs pel que sembla, poc. El mateix autor de la instantània, el fotògraf Jesús Cordero, ha publicat a través del seu compte d’Instagram un missatge una mica sospitós respecte a això: «Moltes gràcies, Paloma Cuevas i Luis Miguel, sempre un plaer treballar amb vosaltres», ha compartit en les seves Històries.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Les fotos exclusives d’Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia sopant durant la seva escapada romàntica a Altea

Mamarazzis