Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: Melissa Jiménez va trencar per WhatsApp amb Dani Martínez quan va iniciar la seva relació amb Fernando Alonso

Gerard Piqué viatjarà a Miami el 2 de juny per recollir els seus fills i passar les vacances amb ells fins al 17 de juny

Les Mamarazzis repassen la tornada d’Ana Obregón a Espanya, el complicat moment que passa Alejandro Sanz i els temes més rellevants de la setmana en la premsa del cor

  • Ana Obregón arriba a Espanya amb la seva neta Ana Sandra en braços

  • Fernando Alonso i Melissa Jiménez: ¿Hi ha amor més enllà del pàdoc?

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Com cada dimecres, les Mamarazzis han portat a terme el seu particular repàs de la premsa del cor en un pòdcast on han tocat temes de tots els pals: «maternitats i paternitats egoistes», salut mental i, és clar, idil·lis. Melissa Jiménez ha sigut la protagonista de la que, sense cap dubte, ha sigut l’exclusiva de la setmana, al descobrir-se per fonts de l’entorn més pròxim al presentador de televisió Dani Martínez que la periodista havia trencat amb ell per WhatsApp quan va iniciar la seva nova relació amb el pilot Fernando Alonso.

Dani Martínez, molt afectat

La manera de donar per conclosa la relació de més d’un any i mig que tots dos mantenien, durant la qual el d’Astorga havia arribat a conèixer els tres fills de Melissa, va provocar que el també actor s’emportés una sorpresa enorme i que actualment ho estigui passant realment malament.

Aquesta informació, revelada en directe en el pòdcast d’aquesta setmana, ha vist la llum poques hores més tard que ho fessin les primeres imatges de la nova parella sorpresa de la graella, publicades per la revista ‘¡Hola!’. En aquestes, es pot veure el pilot d’Aston Martin i la col·laboradora de DAZN junts a l’interior d’un vehicle.

Vacances dels Piqué

L’altra gran exclusiva de dimecres arriba de la mà de l’entorn de Gerard Piqué. L’exfutbolista blaugrana viatjarà a Miami divendres vinent, 2 de juny, per recollir els seus fills i que aquests puguin passar uns dies amb la seva família paterna, segurament, a Barcelona. No obstant, el període de les vacances que podran passar junts serà molt inferior a l’inicialment previst, amb la qual cosa dues setmanes més tard, el dissabte 17 de juny, Milan i Sasha hauran de posar rumb a l’altre costat de l’oceà de nou.

Per la seva banda, l’«encaramel·lada» relació de Piqué amb Clara Chía segueix vent en popa i aquests dies se’ls ha pogut veure junts a Andorra, on el també empresari presideix el club del principat, o en el concert de Coldplay a l’Estadi Olímpic de Montjuic; esdeveniment al qual van acudir altres personalitats com Leo Messi o Gwyneth Paltrow.

Tornada d’Obregón i casament de Falcó

Ana Obregón, omnipresent en els programes de les últimes setmanes, ha tornat a tenir la seva ja secció particular, aquesta vegada amb motiu de la seva arribada a Espanya. L’actriu ha aterrat aquest dimecres a Madrid per prosseguir amb la criança de la seva neta Ana Sandra, tot i que això no sigui l’únic que figura a l’agenda d’Obregón. La també biòloga participarà com a convidada a ‘El Hormiguero’ de Pablo Motos i concedirà una nova entrevista al seu bon amic Bertín Osborne a ‘Mi casa es la tuya’. Així doncs, els dos presentadors esperen la visita de la celebrity per continuar coneixent nous detalls dels seus últims mesos a Miami.

Qui no estava al corrent de l’arribada d’Obregón a Espanya és Alessandro Lequio. El col·laborador de televisió ha assegurat a ‘El programa de Ana Rosa’ que «no sabia que era avui», en unes declaracions que evidencien el clar distanciament que s’ha format entre ell i la presentadora madrilenya.

L’altra ‘reina’ de les portades de revista, amb el permís de Shakira, és Tamara Falcó. La marquesa de Griñón ha ingressat a la Buchinger, una clínica coneguda per ajudar a baixar de pes a la qual ja van acudir en el seu dia Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. No obstant, el motiu de l’ingrés de Falcó tindria a veure amb el fet d’aconseguir un estil de vida saludable de cara al casament i no tant amb una motivació per aprimar-se.

Alejandro Sanz i la salut mental

Sense cap dubte, l’anunci del «greu brot» que va patir el cantant Alejandro Sanz ha sigut una de les notícies de la setmana. L’artista madrileny es va sincerar a través d’un tuit en el qual agraïa els missatges de suport rebuts al llarg de les últimes setmanes i tranquil·litzava els seus fans assegurant que «el sol està de camí» i que no pensa cancel·lar els concerts de la seva gira.

Notícies relacionades

Una de les respostes a aquest comunicat ve de la mà de Raquel Perera, exdona de Sanz i una figura que, tal com apunten diversos mitjans, l’entorn més pròxim del cantant preferiria que estigués al lloc de Rachel Valdés, actual parella del madrileny. Això es deu a la forta personalitat i el caràcter arrasador que l’artista cubana encara manté en aquests moments difícils.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Melissa Jiménez va trencar per WhatsApp amb Dani Martínez quan va iniciar la seva relació amb Fernando Alonso

FLORENT GOODEN / AFP7 / EUROPA PRESS / ELISENDA PONS