Sarau de l’F-1

Pluja de famosos en la nit de Barcelona: Shakira, Hamilton, Michael Douglas, Zeta-Jones i d’altres

El pàdoc VIP de Montmeló: quins famosos hi han acudit

El restaurant club Carpe Diem reobre renovat després de la sanció de Colau

El Barça celebra la Lliga i acomiada Busquets a Carpe Diem

Juntament amb diversos pilots i futbolistes van estar de festa al club Carpe Diem

Pluja de famosos en la nit de Barcelona: Shakira, Hamilton, Michael Douglas, Zeta-Jones i d’altres

CD

2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Després d’una intensa jornada del Gran Premi d’Espanya d’F-1 a Montmeló, va arribar l’hora de divertir-se per a pilots i aficionats vips, disposats a disfrutar de la nit de Barcelona. La festa oficial d’aquest diumenge a la matinada es va viure en gran al restaurant club Carpe Diem, al Front Marítim, on primer van arribar Michael Douglas i la seva dona, Catherine Zeta-Jones, i posteriorment van acudir Shakira i Lewis Hamilton, enmig de gran expectació, així com nombrosos pilots i futbolistes.

La parella d’actors es va instal·lar per sopar en un reservat situat just darrere de la cabina del discjòquei. Van estar molt somrients tota la nit i fins i tot es van fer una foto amb l’organitzador de la festa i part de l’equip del local. Zeta-Jones, de 53 anys i guanyadora d’un Oscar per ‘Chicago’, va enlluernar amb un vaporós vestit negre.

Més enrenou va causar l’arribada de la cantant Shakira, al triar el mateix club per mostrar-se públicament de nou amb el pilot, a qui ja havia visitat durant el dia al circuit. L’ex de Piqué i Hamilton –que ja es van deixar veure junts a Miami– van arribar junts al local de la platja passada la mitjanit, i van alimentar la idea de l’idil·li amb què s’especula fa setmanes. Venien de sopar amb uns amics al restaurant Parco del passeig de Gràcia, com va publicar en xarxes socials un d’ells.

La colombiana havia aterrat a Barcelona divendres per portar els seus fills, que passaran uns dies amb el futbolista, del qual es va separar just fa un any.

Desfilada vip

Notícies relacionades

Al llarg de la nit van anar arribant altres pilots, com Carlos Sainz i Pierre Gasly, així com els futbolistes de diversos equips, com Neymar, Mbappé, Hakimi, Mason Mount o Raphinha, que ja havien passat la jornada a Montmeló. Les taules vip no donaven l’abast i el xampany va córrer tota la nit.

Carpe Diem és el local que solen triar els famosos que passen per Barcelona. Fa unes setmanes va ser escenari del sopar i la celebració dels jugadors del Barça després de guanyar la Lliga. També és un dels establiments que Ada Colau vol tancar per erradicar l’oci del litoral.