Vacances en família

Exclusiva Mamarazzis: Shakira i Piqué, canvi de plans: serà ella qui viatgi a Barcelona amb els seus fills

  • Exclusiva Mamarazzis: Melissa Jiménez va trencar per WhatsApp amb Dani Martínez quan va iniciar la seva relació amb Fernando Alonso

Exclusiva Mamarazzis: Shakira i Piqué, canvi de plans: serà ella qui viatgi a Barcelona amb els seus fills
2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Nou gir de guió en les negociacions de l’exparella. Malgrat que Gerard Piqué tenia previst viatjar avui a Miami per recollir els seus fills, Milan i Sasha, i portar-los de tornada a Barcelona per disfrutar d’uns dies al costat d’ell i la seva família, serà Shakira qui es traslladi aquest cap de setmana a Barcelona per acompanyar els petits a la ciutat i entregar-los al seu pare.

Tal com vam avançar en exclusiva les Mamarazzis fa uns dies, avui era la data pactada perquè Piqué viatgés des de Barcelona fins a Miami per recollir els seus fills, ja que finalitzaven el curs escolar als Estats Units. Si els plans no canvien de nou, els menors es retrobaran diumenge amb la seva família paterna a Barcelona i estaran sota la custòdia del seu pare fins al 19 de juny, dia en què tornaran amb la seva mare.

Les negociacions entre Shakira i Piqué sobre la custòdia dels seus fills segueixen endavant i, malgrat les contínues desavinences, els advocats de les dues parts confien a tancar, ben aviat, un pacte sobre les vacances estivals perquè els nens puguin disfrutar d’uns dies de descans amb cadascun dels seus progenitors. Shakira, després de prescindir de l’advocada Pilar Mañé, compta ara amb els serveis d’un nou bufet nord-americà. Per la seva banda, Gerard Piqué continua confiant en el prestigiós despatx d’advocats de Ramón i Paola Tamborero, que es coordinen en l’actualitat amb el nou lletrat de Shakira per aconseguir un acord entre les dues parts.

Shakira i el seu viatge exprés a Colòmbia

Notícies relacionades

Shakira i el seu viatge exprés a ColòmbiaShakira va viatjar divendres passat, 26 de maig, al seu país natal, Colòmbia, per poder disfrutar d’uns dies amb la seva família. ¿La raó? El pare de la cantant, William Mebarak, es troba molt delicat de salut i l’artista colombiana vol passar tot el temps possible al seu costat. Shakira va viatjar amb els dos fills, Milan i Sasha, en un avió privat des de Miami i tots tres es van allotjar a la zona turística de Caño Dulce, a 30 minuts de Barranquilla. Alguns mitjans de comunicació colombians han publicat aquesta setmana que Shakira es va reunir amb alguns dels seus germans per tractar assumptes familiars i van intentar mantenir la reunió en la intimitat i que l’artista passés desapercebuda durant la visita. L’artista i els seus fills només van ser vistos en públic al Country Club de Barranquilla, un conegut i elitista club social de la ciutat, on van disfrutar d’un dinar. Després de disfrutar d’uns dies en família, tots tres van tornar a Miami dimarts passat i, malgrat que alguns mitjans havien publicat que Gerard Piqué viatjaria avui a Colòmbia per retrobar-se amb els seus fills, això mai va estar en els seus plans.

Estimada Shakira, Barcelona i les Mamarazzis et trobem a faltar i, pel que ens expliquen, hi ha coses que tu també enyores de la teva vida aquí. El seguiment que pateixes per part dels ‘paparazzis’ i els reporters de Miami no és tan escàs com esperaves, ni el tracte que reps tan respectuós com al que estaves acostumada. ¿Veus? No som tan dolents i estem desitjant tornar a veure’t a Barcelona.