Rodatge de ‘Clavaíto’

El trauma de Chanel, al descobert: «Demano ajuda»

¿Tornarà Chanel Terrero a ‘Eurovisió’? Aquesta ha sigut la seva misteriosa resposta

Alejandro Sanz: «No acaba d’arribar la llum» | Altres artistes que han parlat obertament dels seus trastorns

Alejandro Sanz: «He tingut un brot molt fort i encara no acaba d’arribar la llum»

El trauma de Chanel, al descobert: «Demano ajuda»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Chanel Terrero, de 31 anys, va visitar aquest dimartsEl hormiguero, on va concedir una entrevista molt personal. Catapultada a la fama gràcies a la seva participació en Eurovisió 2022, l’artista cubana es va sincerar amb Pablo Motos sobre un trauma peculiar que pateix des de petita i que ha reviscut durant el rodatge del seu últim videoclip: «Tinc un trauma, ennuegar-me amb la meva pròpia saliva», va confessar la intèrpret de ‘SloMo’

Notícies relacionades

Tal com va relatar la mateixa Chanel, gairebé perd la vida durant la gravació del vídeo per a la seva última estrena,Clavaíto, una col·laboració amb el gadità Abraham Mateo. «Em bloquejo i se’m tanca la gola», va explicar al programa d’Antena 3. «El meu equip pensava estava agraint el dia de rodatge, però m’estava morint», va afegir, i va reconèixer que la seva principalpor és «que se’n vagi per l’altre costat, ofegar-me i morir».

La cantant hispanocubana va tancar el tema amb una petició dirigida als professionals: «Demano ajuda a tots els psicòlegs i psicòlogues d’Espanya perquè m’ajudin».