Exconcursant de ‘reality’

Qui és Samuel Chavez, ¿l’amant? d’Anabel Pantoja

  • Mamarazzis: Anabel Pantoja desmenteix que tingui un idil·li amb el futbolista Samuel Chávez

  • El (no) vestit d’Irina Shayk no triomfa a Cannes

Qui és Samuel Chavez, ¿l’amant? d’Anabel Pantoja

Samuel Chávez / Instagram: @samujcr

1
Es llegeix en minuts

És un dels temes més ‘cuore’ de la setmana: la revista ‘Lecturas’ afirma aquest dimecres que Anabel Pantoja oblida Yulen Pereira amb Samuel Chávez, exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’. La publicació rosa ha enganxat els dos professant-se gestos de carinyo a les platges de Cancún (Mèxic). No obstant, la col·laboradora de Mediaset ha sigut més ràpida que Usain Bolt als 100 metres llisos i ja ha desmentit que tingui un idil·li amb l’‘‘influencer’’. «Són amics i res més», ha assegurat en exclusiva Laura Fa al pòdcast setmanal d’EL PERIÓDICO ‘Mamarazzis’. Però si se’n sent parlar, alguna cosa hi ha. I nosaltres portem informació. ¿Qui és aquest home? Samuel Chávez té 24 anys i és de Tenerife. Doncs, que tot es queda a les Canàries perquè Anabel Pantoja porta anys establerta a l’illa de Gran Canària. És jugador del CD Llacuna, club que milita en una lliga regional, concretament en la categoria Preferent.

Els seus hobbies són la gastronomia, la natura i viatjar. A Instagram té més de 190.000 seguidors i a TikTok 125.000 més. Aquestes xifres s’entenen després del seu pas per la cinquena edició del ‘reality’ de Mediaset ’La isla de las tentaciones’.

Notícies relacionades

Chávez es va presentar al programa amb la seva parella, Tania Deniz. La va conèixer per Instagram i portaven dos anys i mig junts. Les seves anades i vingudes van tenir expectants l’audiència i després del final del ‘reality’ no van deixar d’estar al focus mediàtic. No obstant, van trencar després de revelar-se el suposat idil·li de la jove amb el futbolista del Barça Pedri.

L’‘amic’ de Pantoja va començar el 2023 solter. ¿Ho continua estant ara?