Pòdcast

Mamarazzis: Anabel Pantoja desmenteix que tingui un idil·li amb el futbolista Samuel Chávez

Els advocats de Piqué i Shakira continuen treballant en com repartir-se la custòdia dels nens a l’estiu

  • Escàndol a ‘Sálvame’ amb Raquel Bollo en brot: «M’és igual Telecinco i sa puta mare»

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han tornat com cada dimecres a repassar la premsa del cor en el seu pòdcast, aquesta setmana molt impactades amb elbrot d’ira de Raquel Bollo a ‘Sálvame’, aquest mateix dimarts, després que el programa convidés Rocío Cortés, filla de Chiquetete, i Amparo Cazalla. Cortés va carregar durament contra els seus germans i actuals concursants de ‘Supervivientes’, Manuel Cortés i Alma Bollo.

Bollo es va enfadar perquè Rocío la va acusar de mala mare i a més va dir que el seu pare no era un maltractador, quan segons han recordat les Mamarazzis, el cantant té unes quantes sentències que diuen que sí que ho ha sigut. La primera filla de Chiquetete, a més, va treure de polleguera la col·laboradora del programa quan va explicar que Chiquetete ha desconfiat sempre de la paternitat d’Alma; per això mai l’hauria tractat igual que als seus germans.

Després les Mamarazzis han comentat diversos temes de la revista ‘Lecturas’. Com el casament d’un dels directors que ha tingut ‘Sálvame’, Raúl Prieto, amb l’arquitecte Joaquín Torres (arquitecte). A la cerimònia hi ha assistit mitja productora de La Fábrica de la Tele: Kiko Matamoros, i parella, Marta López, Belén Esteban, Terelu i Rocío Carrasco, que portava un vestit amb un tros de flor que gairebé li tapava la cara.

«Només amics»

Laura Fa ha aportat informació exclusiva per desmentir un altre dels temes que porta aquest dimecres la revista en la portada, en què s’afirma que ‘Anabel Pantoja oblida Yulen amb Samuel Chávez (‘La isla de las tentaciones’) a Mèxic’. Fa ha explicat que Anabel i el futbolista que va jugar al CD Llacuna SAD «són amics i res més».

Segons la Mamarazzi, a més, el jove estaria amb una noia de ‘La isla de las tentaciones’, que també ha viatjat a Mèxic.

També han comentat que, degut a la baixa mèdica de Jorge Javier, aquesta setmana ‘Lecturas’ no porta la seva habitual columna d’opinió.

Onieva, a l’atur

Un altre dels temes que han comentat és el casament «malastruc» de Tamara Falcó. Mentre la marquesa és a Nova York, enllestint el seu vestit amb Wes Gordon, el dissenyador de Carolina Herrera, el seu nòvio ha sigut vist a Lourdes. Pel que sembla, la ‘socialité’ havia d’haver anat ella al santuari per complir una promesa, però està molt atrafegada amb el tema del vestit i hi ha enviat l’empresari, de qui ha transcendit que s’ha quedat sense feina.

Pel que sembla, Onieva, que treballava de RRPP als restaurants exclusius de Madrid Tatel i Totó, no apareixia gaire per l’oficina, i han decidit rescindir-li el contracte.

Les Mamarazzis han comentat que Tamara ha tancat files sobre el casament, i no vol més problemes ni filtracions. Ha avisat les amigues que no parlin amb la premsa i fins i tot Pilar Vidal, la seva periodista de capçalera, li ha arribat a negar que el seu nou vestit de núvia seria de Carolina Herrera.

Sense acord ‘Shak’-Piqué

Notícies relacionades

Com no podia ser d’altra manera, el tema Shakira-Piqué també ha ocupat uns minuts del pòdcast. Aquesta setmana les Mamarazzis han avançat que continua sense haver-hi acord sobre les vacances d’estiu de Milan i Sasha, i, a més, que Pilar Mañé ja no defensa els interessos de la cantant colombiana, que s’ha buscat un lletrat de Miami que li porti el cas. El mal rotllo entre la parella continua, han afegit les Mamarazzis.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Anabel Pantoja desmenteix que tingui un idil·li amb el futbolista Samuel Chávez

INSTAGRAM