Acudeix al mercat negre

Camilo Blanes es comença a medicar per ser dona, sense supervisió

El fill de Camilo Sesto, que ara es fa dir Sheila Devil, segueix endavant amb els seus plans per canviar de sexe i viure com una dona, sentiment que fa temps que experimenta

  • Màxima preocupació per aquestes publicacions del fill de Camilo Sesto: sense dents

  • Camilo Blanes fa saltar les alarmes amb un vídeo ple d’incoherències

  • Surt a la llum el passat de Ginés Corregüela abans de convertir-se en ‘el Rey de los bocadillos’

Camilo Blanes es comença a medicar per ser dona, sense supervisió
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La vida de Camilo Blanes ha fet un gir de 180 graus en les últimes setmanes. Arran que la seva mare, Lourdes Ornelas, fes un crit de socors per l’espiral d’autodestrucció en què ha entrat el fill del desaparegut Camilo Sesto per les seves presumptes addiccions, el jove ha decidit compartir el seu caòtic dia a dia a través de les seves xarxes socials.

 Gràcies a les desenes d’imatges que ha publicat a Instagram en els últims dies –compte en el qual s’ha canviat el nom de Camilo Blanes per ‘Shelaw’– hem conegut els seus plans de començar a viure com una dona, i complir així un sentiment que experimenta des de fa temps sota la identitat de Sheila Devil.

 Una decisió que sembla que ja ha comunicat a tot el seu entorn i de la qual presumeix orgullós en xarxes socials, en què ha esborrat totes les publicacions anteriors i tan sols podem trobar imatges en què, amb diferents perruques –rosses, pèl-roges, llises o arrissades, la seva col·lecció és molt extensa– i roba femenina (a més de l’ajuda de l’‘app’ d’intel·ligència artificial FaceApp, que endolceix els seus trets), es presenta com una dona.

Notícies relacionades

 Tan clar té Camilo que vol canviar de sexe que, com ha revelat Saúl Ortiz a ‘Fiesta’, s’ha començat a medicar per aconseguir-ho. Segons fonts pròximes, el noi ha aconseguit hormones en el mercat negre i s’està ‘hormonant’ sense cap tipus de control o suport mèdic per a la transició que el convertirà en una dona.

 Tal com ha explicat el col·laborador, ni tan sols la seva mare pot frenar els seus desitjos i, desesperada, ha tornat a parlar del delicat estat de salut del seu fill en una televisió mexicana: «El meu fill té el poder de decidir com vol morir, perquè és així, el meu fill conviu cada dia amb la mort». «A Mèxic podia controlar millor el que feia, a Espanya hi ha molta màniga ampla amb el tema de l’alcohol i altres coses; les autoritats no ho posen gens fàcil», s’ha lamentat, desperarada al no saber què fer per ajudar ‘Camilín’.