Pòdcast

Mamarazzis: L’abrupte final de ‘Sálvame’ i com ho ha viscut la seva productora

El fill petit de Shakira i Piqué acabarà el curs al seu col·le de Barcelona, quan torni de Miami

  • Cancel·lació de ‘Sálvame’: ¿què ha passat?

  • Gerard Piqué no tornarà a Miami fins al setembre

  • Belén Esteban, la Shakira del poble

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han tornat com cada dimecres a repassar la premsa del cor en el seu pòdcast, aquesta setmana molt impactades amb la gran notícia del final de ‘Sálvame’. Laura Fa, que fa set anys que col·labora amb el mític programa de Telecinco, que al seu torn ha complert 14 anys en antena, ha explicat que es va assabentar de la notícia mentre feia el pregó, divendres passat, a les festes de Badalona.

Segons les Mamarazzis, «ningú a la cúpula de La Fábrica de la Tele [la productora del programa] sabia res del final, se’n van assabentar per l’exclusiva d’‘El Mundo’». Fa ha admès que feia temps «que sentien notícies per tot arreu», però que recentment des de la productora van tranquil·litzar els col·laboradors dient-los que «hi havia nous projectes».

Les dues periodistes han comparat el final abrupte que tindrà ‘Sálvame’ amb el que va tenir al seu dia ‘Aquí hay tomate’, que també tenia molta audiència quan el van cancel·lar.

«S’acaba una era»

Amb ‘Sálvame’, han remarcat, «s’acaba una era, un estil de fer televisió».

Respecte al futur dels seus col·laboradors, Fa no sap si hi continuaran comptant per a altres projectes, tot i que ha aclarit que la majoria «tenim altres feines», ha dit.

Ha insistit Fa que treballar a ‘Sálvame’ «marca» i també que és motiu d’orgull: «Ens n’anirem amb el cap molt alt». A ella li va costar adaptar-se al principi, ha reconegut, perquè va tenir les seves friccions amb Kiko Matamoros, Mila i Belén Esteban.

Encara no sap la data exacta del final del programa, que substituirà a la graella de la tarda Ana Rosa Quintana.

«L’única cosa bona de tot això és que estaré un mes i mig de vacances aquest estiu amb el cul a la gandula del càmping», ha resumit Laura Fa.

Discurs de Shakira

Després les Mamarazzis han aplaudit el discurs que ha fet Shakira al recollir el premi de dona de l’any de la revista ‘Billboard’, on ha llançat nous dards a Piqué i ha explicat que ara li importa més «ser fidel a si mateixa».

Les Mamarazzis han explicat que els advocats de Piqué i Shakira, el despatx Ramón Tamborero i de Pilar Mañé, respectivament, estan acabant de quadrar el calendari de les vacances dels fills de la parella, Milan i Sasha. I també han explicat que, com que les classes de l’escola de Miami on van els nens acaben el 2 de juny, tornaran a Barcelona, i almenys Sasha reprendrà les classes a la seva antiga escola de Sant Just Desvern fins que finalitzi el curs.

El casament de Carolina Monje

Les reporteres també s’han fet ressò de la informació del portal ‘Vanitatis’ sobre la festa de compromís de l’ex d’Aless Lequio, Carolina Monje, al restaurant de Barcelona amb estrella Michelin Vía Veneto, al qual només van anar 10 persones del cercle familiar.

Notícies relacionades

El casament de la dissenyadora i empresària amb l’emprenedor català Álex Lopera el pròxim mes d’octubre a la Costa Brava havia de ser multitudinari, però Fa i Vázquez han explicat que alguns amics han rebut missatges de la parella explicant que s’han replantejat el format de l’enllaç. Pel que sembla, serà més discret i amb menys convidats, a causa de la polèmica sorgida pel naixement per ventre de lloguer de la neta d’Ana Obregón, Ana Sandra.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: L’abrupte final de ‘Sálvame’ i com ho ha viscut la seva productora

TELECINCO

Temes:

Mamarazzis