Tornada a ‘Sálvame’

Belén Esteban, la Shakira del poble

  • Belén Esteban parla sobre Jesulín: aclareix si seria capaç de perdonar-lo

  • Belén Esteban, a Jesulín de Ubrique: «Si em deixessin parlar, faria més audiència que ‘Tu cara me suena’»

  • Així serà l’esperat retrobament entre Gerard Piqué i Shakira aquest dimecres

  • Shakira s’emporta fins i tot un arbre de la casa de Barcelona a Miami: aquest és el motiu

Belén Esteban, la Shakira del poble

TELECINCO

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La tornada a l’arena mediàtica de Jesulín de Ubrique ens està donant moltes alegries als amants de la premsa rosa ‘vintage’, i no precisament perquè ens interessi massa veure’l cuinar a ‘Masterchef’ o respondre tonteries en les edulcorades entrevistes televisades aquests dies. La llengua viperina de l’Esteban més irreverent ha tornat a un ‘Sálvame’ que, malgrat que molts veuen a la deriva i agònic, continua fresc com una rosa.

Belén Esteban ha tornat a declarar la guerra al torero, que, després d’uns anys allunyat del focus mediàtic, ha firmat la seva reaparició en quatre programes de quatre cadenes diferents. Dos d’ells, ‘El Hormiguero’, d’Antena 3, i ‘El camino a casa’ el nou programa de La Sexta que presenta Albert Espinosa, ja han vist la llum aquesta setmana. Seguim pendents encara de la seva participació en el primer capítol de la nova temporada de ‘Mi casa es la tuya’, amb el seu amic Bertín Osborne, i de l’estrena deMasterchefCelebrity 8’, que veurà la llum la pròxima tardor i de la qual el torero ha sigut un dels fitxatges estrella. Per la seva entrevista en el primer, es parla que ha pogut cobrar fins a 100.000 euros per ser el primer convidat de Bertín, però a les Mamarazzis ens asseguren que ha sigut una mica menys de la meitat.

El concurs de La 1, també li reportarà una bona quantitat: Ni més ni menys que 30.000 euros per programa, segons la revista ‘Semana’. La raó de tanta aparició a la petita pantalla és purament econòmica, ja que el torero no ha tingut gaire bon ull amb les seves inversions i necessita recuperar poder adquisitiu. Tampoc explica l’ajuda de les suculentes exclusives que la revista ‘Hola’ li ha anat pagant periòdicament els últims vint anys, ja que la publicació el té una mica abandonat.

Però, tornem a l’important: l’Esteban ha tornat a declarar la guerra al seu històric ex i torna a la càrrega per acusar-lo d’intentar vendre una vida ideal que, segons ella, no ho és tant i, el que més l’enfurisma, no preocupar-se de la filla que tenen en comú. Com a pare d’Andrea, ni hi ha sigut ni hi és ni se l’espera. La de Paracuellos fa uns dies que deixa anar una infinitat de pulles incendiàries per reivindicar el lloc que li correspon a la seva filla: «Té quatre fills i no tres. Alguns no tenen ofici ni benefici i els ho dona tot, i una altra que té una carrera, res. La meva filla té una carrera amb matrícula d’honor i ni en la teva família ni en la meva ningú ha tingut matrícula d’honor en la seva puta vida». Públic dret, aplaudiment, ovació i sol·licitud de bisos.

Dues ofeses

Notícies relacionades

Belén Esteban no ha perdut ni una miqueta de manxa al llarg dels anys, i ja són més de 20 els que acumula de ‘tournée’ televisiva. Ens posàvem les mans al cap pel «‘clara-mente’» i l’«‘una loba como yo no está pa’ tipos como tú’» de Shakira, després de la seva separació de Piqué, però si l’Esteban agafés Bizarrap, compondria tot un himne nacional en un tres i no res. La Princesa del Poble, per cert, es declara sempre fan incondicional de la colombiana. Belén Esteban i Shakira, tan lluny i tan a prop... L’Esteban va tenir problemes amb Hisenda en el passat, ara és Shakira qui els té. Totes dues són dues dones ofeses amb arguments de sobra per treure tot el rendiment que els doni la gana a la seva ràbia i al seu dolor.

Totes dues van deixar de plorar per facturar (perquè «‘las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan’»). No sé si Belén Esteban aconseguiria omplir grans estadis, però durant dues dècades ha aconseguit enganxar milers de persones al seu particular art de difícil definició. «¡Ni que fos jo Bin Laden!» o el seu «¡fins després, Mari Carmen!», estan a l’altura dels més celebrats i corejats versos de Shakira i la seva ‘Sesión 53’. I és que Belén Esteban s’ha guanyat ser la nostra Shakira més ‘cañí’.