Pòdcast

Mamarazzis: Gerard Piqué no tornarà a Miami fins al setembre

Les Mamarazzis han informat en exclusiva de la sorprenent separació de Lorenzo Quinn i Giovanna

  • Entremaliadura a Google Maps: converteixen la casa de l’exsogra de Shakira en el castell de «La bruja piruja»

  • Fills i caixes b del rei emèrit

  • Rumors de crisi en el matrimoni de Pilar Rubio i Sergio Ramos

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han tornat com cada dimecres a repassar la premsa del cor al seu pòdcast. Un dia més carregat d’informació i notícies exclusives en una setmana en què Alejandra Rojas, presumpta filla de Joan Carles I (una cosa que es va afanyar a desmentir) ha sigut la protagonista. Per aquí han començat el pòdcast Lorena Vázquez i Laura Fa, que han explicat que han pogut parlar amb l’entorn més pròxim de la filla de Charo Palacios, comtessa de Montarco, i han reconegut estar molt estranyats amb la notícia. Les Mamarazzis han afegit que Rojas sí que explicava al seu cercle íntim que el rei emèrit mantenia una relació d’amistat amb la seva mare, però mai havia dit que fos el seu pare.

A més, Lorena Vázquez i Laura Fa han aportat nova informació sobre el futur de l’exparella Shakira-Gerard Piqué dies després de la primera visita de l’exfutbolista a Miami, on resideixen els fills, Milan i Sasha, amb la seva mare. L’exjugador del Barça va tornar dels Estats Units l’1 de maig i, segons poden avançar les Mamarazzis de fonts de l’entorn de la parella, no té previst tornar a Miami fins al setembre. A més, l’entorn de l’exfutbolista ha assegurat a les Mamarazzis que no busca casa a la capital de Florida (EUA). Per ara, diuen, no s’ho planteja.

Els fills de Piqué i Shakira tornaran a Barcelona entre finals de maig i principis de juny, quan finalitzin les classes a Miami. El Milan i el Sasha passaran el 66% de les vacances amb el seu pare, tal com estipula el conveni entre l’exfutbolista i la cantant. Un fet que potser ens podria deixar la imatge estiuenca dels nens amb Piqué i Clara Chía, qui ho sap.

Les Mamarazzis també han explicat que l’artista colombiana està feliç, còmoda i relaxada a Miami, una ciutat que li ha donat la llibertat que no tenia a Barcelona. Per cert, Lorena Vázquez i Laura Fa han explicat al seu pòdcast l’entremaliadura que anònimament algú ha introduït a Google Maps. En el dia d’avui, es pot comprovar com algú ha batejat la casa de l’exsogra de Shakira –la mare de Piqué, Montserrat Bernabeu– com «La casa de la bruixa piruja», acompanyada de l’etiqueta de lloc d’interès històric.

Una sorprenent ruptura

Notícies relacionades

Lorena Vázquez i Laura Fa també han acabat el programa aportant una nova informació exclusiva. És la sorprenent ruptura del famós escultor Lorenzo Quinn i Giovanna després de 35 anys de matrimoni. Una parella molt ben avinguda, casats des de 1988 i amb tres fills. L’exparella demana respecte per la seva vida privada i expliquen que es guarden respecte i carinyo després de tants anys de matrimoni. Una separació sorprenent.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Gerard Piqué no tornarà a Miami fins al setembre
Temes:

Mamarazzis