No hi ha nova parella

Bertín Osborne desmenteix la seva nova relació: «Ni és la meva nòvia, ni estic enamorat ni tampoc il·lusionat

Bertín Osborne desmenteix la seva nova relació: «Ni és la meva nòvia, ni estic enamorat ni tampoc il·lusionat
1
Es llegeix en minuts

Hola.com donava la campanada aquest dimarts a la tarda al revelar, en exclusiva, que Bertín Osborne estaria de nou il·lusionat dos anys i mig després de la seva separació de Fabiola Martínez. La ‘culpable’ de la seva felicitat, Marlises Gabriela Guillem, una model i fisioterapeuta que va conèixer el 2022 en una sessió fotogràfica de la firma de la qual tots dos són imatge, ‘El Capote’, i amb qui la química hauria sigut instantània.

 El seu hauria sigut un ‘enamorament sobtat’, l’entorn del cantant la defineix com una «amiga especial» i, malgrat que tots dos portarien la seva relació amb la màxima discreció, les visites de la jove a Sevilla serien habituals i passaria bastant temps a la finca que Bertín té a la capital andalusa, des d’on la seva ¿nòvia? hauria compartit diverses imatges a les seves xarxes socials.

«Amiga especial»

 Una història d’amor que la mateixa Marlises Grabriela ha confirmat al programa ‘I ahora Sonsoles’ però que ara el presentador no ha dubtat a desmentir rotundament a la revista ‘¡Hola!’, deixant clar que «més que tancat a l’amor, està clausurat», que no té «cap intenció d’enamorar-se» i que la model no és la seva nova parella: «Gabi és una amiga especial com tinc moltes altres amigues especials. És encantadora, simpàtica i molt guapa. L’he vist 8 o 10 vegades i ha sigut aquí a la meva casa de Sevilla amb amigues en dues o tres ocasions. Punt i s’ha acabat».

Notícies relacionades

 «D’ella m’agrada tot perquè és una monada, però ni és la meva nòvia ni estic enamorat. Tampoc il·lusionat, que a més jo per a això soc més fred que un tros de gel» confessa, assegurant que si a cada amiga que té «se li posa l’etiqueta de nòvia, hem d’escriure una enciclopèdia».