Pòdcast

Mamarazzis: el Photoshop de Tamara i el viatge dels pares de Shakira a Miami

  • Les Mamarazzis, sense ganes de polèmica, responen a Risto Mejide

  • Lequio sobre Obregón: «Són pedres que ella mateixa s’ha posat al camí»

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El repàs setmanal de les revistes del cor realitzat per les Mamarazzis, Lorena Vázquez i Laura Fa, en el seu pòdcast ha tingut aquesta setmana un comentari a manera de pròleg suscitat pel pas de totes dues per l’últim episodi del programa de Risto Mejide, ‘Viajando con Chester’, en el qual es va debatre també juntament amb Javier Rigau (que va arribar a ser el marit de Gina Lollobrigida) i Pilar Rahola, entre d’altres, el tema de les diferències d’edat en la parella. Les Mamarazzis semblen haver-se sentit còmodes en la seva aparició en un programa en el qual amb prou feines hi va haver debat.

Laura Fa, col·laboradora del programa de Risto, no va voler entrar en la crítica al presentador, que va mantenir una relació desigual pel que fa als anys amb la seva ex Laura Escanes, destacant que tant ella com Lorena Vázquez no qüestionen l’amor que hi ha en aquest tipus de relacions, tot i que les bases d’aquest amor es puguin analitzar. «Risto va portar quatre persones a opinar el mateix que pensava ell», van concloure, sumant-se a les crítiques de la ‘influencer’ feminista Sindy Takanashi, amiga d’Escanes.

En el pòdcast també van parlar de 19, el que ha escrit Risto sobre Bach i el molt esperat d’Ana Obregón, que ja va per la segona edició en prevenda i apareixerà el 19 d’abril. El manuscrit que va deixar escrit el seu fill, Aless, i que ha ultimat la seva mare ha acabat sent, segons Mamarazzis, «un llibre sobre ella».

No pot dir-se Lequio

No podien faltar els nous episodis del cas Ana Obregón, sobre el qual el «presumpte» avi de la criatura, filla o neta de l’actriu, no ha acabat de presentar-se com a tal, deixant clar, per la seva banda, que la petita no pot portar el cognom Lequio. «Ana s’ha precipitat parlant tant» analitzen en al·lusió al fet que Obregón ha fet massa declaracions quan encara no té la paperassa arreglada. «Són pedres que ella mateixa s’ha posat al camí», ha resumit perfectament el comte. Les Mamarazzis lamenten que per part de l’actriu hagi desaparegut ara la regla, que sí que va mantenir en el seu dia amb el seu fill Aless, de no exposar a menors. També esperen la ràpida tornada de l’actriu, a qui no ha visitat la seva família, i que presumiblement tornarà a Espanya al juny quan acabi el seu contracte de lloguer a 8.000 euros a Miami.

L’emèrit i els malucs de Tamara

Pablo Urdangarín ha penjat una foto en el seu Intagram privat amb la seva nòvia Joana, la relació amb la qual sembla bastant consolidada després d’haver aparegut amb la Infanta Cristina, i les periodistes del cor es pregunten si visitarà el seu avi l’emèrit, en la seva visita a Sansenxo. També sospiten que Joan Carles es podria prendre una pausa en les regates per visitar a Barcelona el seu gran amic Josep Cusí.

Més divertit és el desengany que es devia emportar Tamara Falcó quan el seu nòvio, Íñigo Onieva, va penjar una foto sense retocar de tots dos a Instagram que fàcilment podia comparar-se a la que la filla d’Isabel Preisler havia penjat anteriorment amb les cuixes virtualment rebaixades. Qualifiquen l’assumpte de «putada».

Shakira ¿ingrata?

També hi ha notícia en el culebró Shakira, que ha sorprès la premsa del cor catalana amb l’acusació en un comunicació des de Miami d’haver sigut assetjada pels mitjans. «No és veritat, les quatre agències d’aquí l’han deixat descansar quan ho ha necessitat», diuen una mica ofeses. La notícia té a veure amb els pares de Shakira, que, segons informa Europa Press, han abandonat Barcelona rumb a la capital de Florida, en un avió medicalitzat a causa del delicat estat de salut del pare de la colombiana. L’entorn de Piqué no sabia que es llançaria el comunicat tot i que els sembla bé que s’extremin les mesures de protecció mediàtiques per als petits.

Notícies relacionades

I en fi, les Mamarazzis s’han acomiadat amb una notícia que no poden donar a conèixer encara: l’embaràs d’una coneguda parella. Només han pogut avançar, a falta de la confirmació oficial, que el nom d’ell comença per J. I no, no és José Ortega Cano. Facin les seves apostes.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals aregadores: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: el Photoshop de Tamara i el viatge dels pares de Shakira a Miami

INSTAGRAM