Mamarazzis

Adeu, Shakira, adeu

La cantant està amb els seus fills disfrutant de les illes Turks i Caicos

Els advocats de Shakira i de Gerard Piqué es reuniran la setmana que ve per organitzar el règim d’estada de l’exfutbolista amb els seus fills a Miami

Adeu, Shakira, adeu

EPC

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Shakira Mebarak aprofita aquests dies les vacances primaverals amb els seus fills Milan i Sasha abans d’iniciar la seva nova vida a Miami. Després del seu amarg comiat, enfosquit per la misteriosa carta bomba que la comminava a desallotjar el domicili familiar i que va transmetre l’entorn de la cantant després que marxés, el seu futur es presenta d’allò més prometedor. Només hi ha un escull: els seus problemes amb l’Agència Tributària.

Tot sembla indicar que aquest any l’Audiència de Barcelona farà seure al banc dels acusats Shakira, acusada per sis delictes contra la Hisenda Pública i per defraudar 14 milions d’euros entre 2012 i 2014. La fiscalia, a més, li demana 8 anys de presó i una multa de 24 milions d’euros. Tot això per intentar simular que no vivia a Espanya i així evitar tributar en aquest país. Sort que amb el «‘me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda’», el seu celebrat gran èxit musical amb Bizarrap, no li costarà afrontar tot el que li vindrà.

Buscant intimitat a Florida

De moment, la colombiana està disfrutant d’unes merescudes i tranquil·les vacances amb la seva família en un lloc paradisíac: les illes Turks i Caicos. Unes illes al nord de la República Dominicana, en aigües de l’oceà Atlàntic, a uns 1.000 quilòmetres de Miami, on està previst que viatgi aquest cap de setmana.

Dimarts vinent, Milan i Sasha començaran les classes a l’exclusiva escola Miami Country Day, considerada una de millors de l’estat de Florida. L’espectacular residència de l’artista s’està acabant de condicionar aquests dies perquè tot estigui a punt quan hi arribi. Una casa que va ser construïda el 1951 i que la cantant va comprar el 2001, quan Antonio de la Rúa era la seva parella.

L’immoble està situat a North Bay Road Drive, a South Beach, una zona plena de mansions luxoses. Fa cinc anys es va posar a la venda per 15 milions d’euros, però no es va trobar comprador. La vivenda, malgrat totes les comoditats que té, suposa un greu problema per a Shakira, ja que no li ofereix la intimitat que busca per a ella i la seva família, i ens arriben rumors que l’artista s’està plantejant mudar-se a un lloc que pugui oferir-li la privacitat que anhela.

El lloc escollit seria Indian Creek, una petita illa d’1,2 quilòmetres quadrats on només hi ha una trentena de cases construïdes i que està protegida per un cos de policia exclusiu que patrulla les 24 hores al dia. Es tracta d’una espècie de búnquer al qual només es pot accedir si se n’és resident o si s’està registrat com a convidat i és una de les urbanitzacions més exclusives del món gràcies a Julio Iglesias, que va ser un dels primers famosos a mudar-s’hi i a invertir-hi a principis dels anys 80. 

Piqué ben aviat disfrutarà dels seus fills a Miami

Notícies relacionades

I amb Shakira ja instal·lada a Miami, a la seva exparella, Gerard Piqué, no li queda cap altre remei que traslladar-se tots els mesos als Estats Units per poder disfrutar de la companyia dels seus fills. Tal com estableix el conveni de separació de la parella, Piqué podrà disposar de la custòdia dels seus fills durant 10 dies al mes.

Ramón Tamborero, el prestigiós advocat que defensa els interessos de Gerard Piqué, ens ha confirmat a les Mamarazzis que, després de les vacances de Setmana Santa, es reunirà amb els advocats de Shakira per «organitzar-ho tot» i, en principi, aquest abril l’exfutbolista ja podria disfrutar del seu règim d’estada amb els seus fills. Tant de bo que aquesta nova etapa vital per a tots dos els porti a firmar la pau.