Sense por

Bárbara Rey sorprèn al parlar de la seva relació amb Joan Carles I: «Ara em toca a mi»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bárbara Rey no para. Si fa uns dies confessava en el programa d’‘Y ahora Sonsoles’ que la seva relació amb el rei Joan Carles I no havia sigut bona per a ella, ara n’ha donat més detalls.

La vedet, que està de plena actualitat per l’estrena de ‘Cristo y Rey’ a Atresplayer Premium, ha sorprès propis i estranys parlant de la seva relació amb el rei emèrit.

Tot i que el món sencer era coneixedor d’aquesta història, és la primera vegada que Bárbara parla de la seva relació amb l’emèrit, que va ocórrer molt abans d’estar amb l’artista circense i pare de la seva filla, Sofía Cristo.

En una entrevista exclusiva amb Europa Press, ha volgut explicar el motiu pel qual ha decidit parlar ara de la seva història d’amor amb Joan Carles I: «Tot té un moment en la vida i bé, ja us heu cansat de dir-ho vosaltres i ara em tocava a mi».

Ja no té por

A més, Bárbara ha confessat que ja no té por d’explicar les seves vivències al costat de l’emèrit: «Des de fa uns anys, no. No, no tinc por. Tenir por no porta coses bones».

Quant a si la Casa Reial li ha cridat l’atenció, prefereix no comentar res: «No. No parlaré d’això, però evidentment no, en absolut. No vull parlar perquè seria absurd».

La seva filla va confessar fa tan sols uns dies que hi va haver «tocs» en el passat perquè no parlés de la seva aventura amb el rei Joan Carles.

Notícies relacionades

Bárbara Rey, amb Sofía Cristo, fa broma sobre si traurà finalment un llibre autobiogràfic: «Jo què sé què prepararé... Potser per escriure-ho tot necessito una enciclopèdia».

En una recent entrevista amb Sonsoles Ónega va assegurar que, tot i que no hi hagi una continuació de la seva sèrie –una cosa que encara desconeix– té pensat escriure un llibre en el qual detallarà tots els aspectes mai explicats de la seva vida.