Artista global

Rosalía es pentina a Barcelona

La cantant de ‘Motomami’ acudeix a un saló de bellesa al costat de la plaça Francesc Macià on l’estilista Marc Lahilla l’ha posat a punt

Rosalía es pentina a Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Cristina Buesa
Cristina Buesa

Periodista

Especialista en infraestructures de mobilitat i la Copa Amèrica de vela.

ver +

Acabada d’arribar de París, on ha participat en la desfilada de moda de Louis Vuitton, Rosalía ha reaparegut aquest divendres a Barcelona per posar a punt el seu ‘look’. Quan només queda una setmana perquè surti a la llum la nova cançó de l’artista de Sant Esteve Sesrovires, LLYLM, la dona ha triat el Saló Toro, molt freqüentat per ‘celebrities’, per posar-se guapa.

L’encarregat de fer-ho ha sigut el seu també amic, l’estilista Marc Lahillas, que treballa al cèntric saló de l’avinguda de Pau Casals, al costat de la plaça de Francesc Macià, traslladat des del carrer de Calvet fa poc més d’un any. Lahillas, de 26 anys, ha estat unes tres hores amb Rosalía, però lluny de les mirades de la clientela del local, ja que ha creuat el saló discretament sense que gairebé ningú s’adonés que era la premiada artista de ‘Motomami’.

Primera vegada al saló Toro

La cantant anava també acompanyada d’una altra jove. Tots tres s’han quedat en una sala privada que és al final del local. A l’entrar, portava els cabells recollits en dues petites ‘castanyes’ baixes, un dels seus pentinats més característics. Al sortir, portava els cabells solts, tot i que una gran bufanda rosa li tapava parcialment el que s’havia fet a la seva llarga melena morena.

Notícies relacionades

Aquesta és la primera vegada que la cantant acudeix al saló Toro, segons han explicat des del saló de bellesa, tot i que la cita s’explicaria per la relació amb Lahilla, que ha arribat a actuar en algun dels concerts de Rosalía com a ballarí junt amb la resta del grup.

Rosalía ha passat les últimes vacances de Nadal al Japó acompanyada de la seva parella Rauw Alejandro i ha compartit a través de les xarxes socials l’estada  en aquest país.