Famosos

Ni Via Veneto ni Botafumeiro: aquest és el restaurant de Barcelona que ha captivat Fermín López

Fermín López, jugador del FC Barcelona

Fermín López, jugador del FC Barcelona / Sport

2
Es llegeix en minuts
Andrea Riera

Barcelona s’ha consolidat com una de les ciutats més atractives del món gràcies a la seva arquitectura modernista, les seves platges i miradors, els museus i la seva gastronomia, a més dels seus carrers acollidors.

La ciutat comtal ofereix una oferta gastronòmica tan àmplia i variada que resulta gairebé impossible tastar-la tota: des de restaurants tradicionals fins a locals innovadors, trobar l’equilibri entre qualitat i bon preu pot ser tot un repte.

‘The Residency’ és una aplicació en què els aficionats poden interactuar en temps real amb alguns futbolistes. Dimarts, Fermín López va protagonitzar un xat en directe en què va respondre a diverses preguntes personals.

Entre aquestes, va revelar quin és el seu lloc favorit de Barcelona, i el centrecampista d’El Campillo no va dubtar ni un moment: restaurant japonès Ikibana. D’aquests n’hi ha tres. Un situat al passeig Picasso, 32 , un altre a avinguda Paral·lel, 148, i al carrer Doctor Fleming, 11.

Tres restaurants a la ciutat

A la pàgina principal del local expliquen que l’any 1908, Kasato Maru, un barco de passatgers, va arribar al Brasil amb els primers immigrants japonesos. Més de cent anys després, la tradició culinària japonesa-brasilera té fama mundial i una forta identitat pròpia.

«Dues nacions i dues cultures que han sabut fusionar sabors, ingredients, colors i textures creant una gastronomia molt especial. Passeja per una ruta de sabors que han fet la volta al món i que han aproximat Tòquio i São Paulo. Ikibana et proposa una experiència diferent a cada plat», apunten des del restaurant.

El local ofereix un menú degustació per 38 euros per persona, amb un mínim de dues persones. Inclou edamame, cebiche blanc i gyozas d’entrantsuramaki sushi Hokkai, Copacabana uramaki i Morango uramaki; de plats calents un yakimeshi i un salmó teriyaki; i de postres, un brownie i un mousse de maracujà.

Notícies relacionades

També hi ha l’opció d’un altre menú degustació per 48 euros i un de més complet de 68 euros perm per persona. Aquest últim ofereix d’enrants un foie, un ebi tempura i un tàrtar de tonyina; d’uramaki sushi un bubaloo, un paral·lel uramaki i una taula de nigiris ; de plats calents un entrecot de vedella ecològica i un tataki de tonyina; i per acabar l’experiència un coulant de te verd i un delicious.

A més, el restaurant compta amb una extensa carta en la qual pots triar l’entrant que vulguis, diferents makis (rotlles d’arròs embolicats en fulla d’alga nori en tempura), gunkan (boletes d’arròs embolicades i farcides de diferents ingredients), diversos combinats de maki, nigiris i sashimi, yakis i els seus plats Ikibana.