Obligats a retrobar-se

‘Mamarazzis’: Shakira i Piqué, encriptats

La demanda, des del primer dia que es va presentar als jutjats, ha sigut encriptada: màxima seguretat per evitar que ningú tingués accés als detalls més íntims

‘Mamarazzis’: Shakira i Piqué, encriptats
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Shakira i Piqué no tenen ganes de veure’s ni de coincidir, però no ho podran evitar. Estan obligats a retrobar-se. I aquesta vegada no serà en un partit de beisbol. Les Mamarazzis podem assegurar que tant la cantant com el futbolista assistiran la setmana que ve al Jutjat de Família número 18 de Barcelona per ratificar, davant del fiscal i del jutge, l’acord al qual van arribar per la custòdia dels seus fills. 

Les negociacions d’aquest acord es van iniciar a l’agost i han sigut llarguíssimes. Durant setmanes, els advocats, Pilar Mañé i Ramón Tamborero, han estat defensant els interessos de Shakira i de Gerard Piqué, respectivament. A principis de mes, després de més de 13 hores de reunió, hi va haver consens. Es va arribar a un acord i els advocats el van presentar als jutjats.

Ara és el fiscal qui la setmana vinent haurà de donar-li el vistiplau i garantir que es compleixi l’interès dels menors. Quan això passi tan sols haurem d’esperar uns dies més perquè el jutge dicti sentència i que sigui vàlida i no recurrible. Mare de Déu el que està costant que aquests nens puguin veure els seus dos pares i portin una vida més o menys normal. Tot i que la normalitat en aquesta parella ha brillat per la seva absència. ¿Hi ha alguna excentricitat més en tot aquest procés? Doncs sí. Una que ha deixat al·lucinant el personal.

Les Mamarazzis hem pogut saber que la demanda, des del primer dia que es va presentar als jutjats, ha sigut encriptada. Màxima seguretat per evitar que ningú tingués accés als detalls més íntims i personals de l’acord, alguns qualificats com de «bastant al·lucinants». Només han pogut veure la documentació de manera nítida Shakira, Piqué, els seus advocats, el jutge i el secretari judicial. ¡Magistral!  

Un cop estigui ratificada la sentència, ¿quin és el següent pas? Doncs homologar-la al Tribunal de Miami. En aquest pas la cantant i el futbolista ja no hi hauran d’assistir. S’estalviaran un mal tràngol. Se n’encarregaran els seus representants. ¿És necessària aquesta homologació? Necessària no, però sí que és la millor opció per evitar disgustos. Per exemple, si un dia, pel que sigui, un dels dos trenca un dels punts de l’acord que han firmat, per tonto que sigui el tema, i si a Miami no hi hagués l’homologació, la justícia d’aquell país no podria fer res perquè es complís l’acord. No té per què passar res, però millor deixar-ho tot ben lligat, que després venen els disgustos. 

Notícies relacionades

La intenció de Shakira és que els seus fills, després de les vacances de Nadal, comencin el curs escolar a Miami. El dilluns 9 de gener seria la data triada perquè Milan i Sasha s’incorporin a la seva nova escola. Tot depèn de l’evolució de l’estat de salut del pare de Shakira. Aquesta setmana se li practicaven unes proves a William Mebarak a la Clínica Teknon de Barcelona i la cantant el va acompanyar en tot moment. Si continua delicat i sense possibilitat de viatjar, Shakira esperarà fins al juny per canviar de residència.

La colombiana ajornarà el viatge a l’espera que els seus fills acabin el curs escolar. No té al cap, en cap cas, desplaçar els nens a meitat de curs. És per això, per aquesta incertesa en les dates, que Gerard Piqué encara no sap on viurà quan viatgi a Miami. No el preocupa. La seva idea és llogar algun apartament per dies, pels deu dies que cada mes sigui allà. Amb el temps, i depèn de com s’hi senti, potser opta per un lloguer més a llarg termini o fins i tot per comprar-hi alguna propietat. El temps ho dirà.