Nova vida

‘Mamarazzis’: adeu Shakira, hola Clara Chía

  • Laura Fa, la meitat del tàndem ‘Mamarazzis’, que forma amb Lorena Vázquez, afirma que la cantant ja compta els dies per poder instal·lar-se, per fi, a Miami

‘Mamarazzis’: adeu Shakira, hola Clara Chía
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Cinc mesos els ha costat a Shakira i a Gerard Piqué arribar a un acord per la custòdia dels seus fills. Aquest dilluns, després de 13 llargues hores de reunió, firmaven el conveni i, així, s’obrien les portes a una nova vida per al futbolista que, relaxat i tranquil, ja es deixa veure en públic al costat de la seva nòvia, Clara Chía.

La cantant ja compta els dies per poder instal·lar-se, per fi, a Miami. Si aquest Nadal el seu pare es troba bé de salut, farà les maletes i se n’anirà. William Mebarak ha passat unes setmanes molt complicades ingressat a la clínica Teknon de Barcelona. Aquest dimarts li van donar l’alta, però continua estant molt delicat i de moment és una incògnita saber si estarà preparat per suportar un viatge als Estats Units. En cas de no ser així, la cantant no abandonarà el país fins que els seus fills finalitzin el curs escolar al juny.

Shakira a Espanya no hi té ningú. Se sent sola, està passant un dels moments més vulnerables a nivell afectiu i la soledat cultural ja és inaguantable. O sigui, no pot més amb la vida. Al seu dia no li va importar renunciar a tot per amor, però amb el desamor les coses han canviat. Era prioritari per a ella canviar el seu lloc de residència.

Piqué passarà deu dies al mes a Miami. Encara no sap ni on ni com. No serà a casa de Shakira ni la cantant se n’anirà a un hotel quan ell viatgi, com han assegurat alguns mitjans. Aquest detall no apareix en l’acord. I tampoc apareix a cap lloc, com també s’ha dit, que quan l’exblaugrana viatgi per estar amb els seus fills, tingui firmat que no pot estar a prop de Shakira. No tenen gaires ganes de coincidir, això és cert, però enlloc apareix que no poden veure’s les cares.

Mentre vivim minut a minut el camí que portarà Shakira lluny de les nostres vides, una altra protagonista guanya terreny pel que fa a presència mediàtica. Ens va costar moltes setmanes posar cara i nom a Clara Chía. I també veure la primera imatge d’ella al costat de Gerard Piqué. Però el perfil baix que mantenien va acabar en l’instant en què Shakira i el futbolista firmaven l’acord.

Dimecres, sense anar més lluny, Gerard i Clara van disfrutar de l’espectacle del Mago Pop, com una parella més. Els presents van ser testimonis de les seves mostres de carinyo constants. ¿I dijous? ¡Ai, dijous! Piqué tenia un esdeveniment molt important per a la seva empresa. Era la presentació de la Kings League. Així a grans trets, Piqué ha deixat el Barça i ha muntat la seva pròpia lliga de ‘streamers’. Un projecte tan ambiciós com incomprensible per a dues senyores Mamarazzis que encara estem intentant saber de què va tot això. Doncs bé, Piqué va arribar a la presentació amb la seva nòvia, sense amagar-se gaire. Expliquen els més pròxims que Clara comença a sentir-se molt còmoda en el seu paper de primera dama i alguns han notat ja un canvi d’actitud en ella que no esperaven. Un canvi a pitjor, que s’entengui.

Notícies relacionades

Al seu favor direm que no ha de ser gens fàcil amb 23 anys viure un tsunami mediàtic de tal magnitud. Per cert, alguns mitjans també havien especulat que en el conveni per la custòdia dels nens figuraria un apartat sobre Clara Chía. Fals. La jove no apareix en el document. I fals que ella i Gerard vagin a instal·lar-se a la casa d’Esplugues on està ara Shakira. Aquesta casa es posarà a la venda i, de moment, el futbolista seguirà al seu àtic del carrer Muntaner.

Arribats a aquest punt, les Mamarazzis només tenim clara una cosa: Shakira se n’anirà tan aviat com pugui. Però Gerard i Clara tenen ganes de quedar-se i que se’ls vegi. I nosaltres serem aquí, explicant-ho tot. ¡Benvinguda a les nostres vides, Clara!