Tercera entrega

‘Mamarazzis’: L’harem del rei Joan Carles, segons Corinna

L’examant del monarca desgrana al seu pòdcast noms i cognoms de les seves anteriors amigues íntimes

  • Les ‘Mamarazzi’ esbudellen la relació que el rei Joan Carles va mantenir amb Queca Campillo

‘Mamarazzis’: L’harem del rei Joan Carles, segons Corinna

Europa Press

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La tercera entrega del pòdcast de Corinna Larsen, ‘Corinna y el rey’, s’ha convertit en una autèntica bomba. L’episodi gira entorn de la vida sentimental del rei Joan Carles I fora del seu matrimoni amb la reina Sofia. L’empresària alemanya dona noms i cognoms d’algunes de les altres amants de Joan Carles i els dedica unes paraules a cada una d’elles.

En el pòdcast titllen l’emèrit de «doner», i asseguren que en la seva llarga llista de conquestes hi ha «actrius, cantants i ballarines, espanyoles i estrangeres». Tot un harem, vaja. Evidentment, les esmentades afirmacions ja no sorprenen ningú a hores d’ara del conte. Allò que Corinna «revisava documents nacionals classificats» a petició del seu amic entranyable, mentre ell veia pel·lícules de l’oest, segons afirma ella mateixa, sens dubte ens ha sorprès bastant més. La realitat, una vegada més, superant la ficció.

Però tornant a la coloraina i als embolics reals, Corinna desgrana la llista de «les altres» i explica a tot aquell que vulgui escoltar-la que el rei Joan Carles tenia un «total control» sobre Marta Gayá i que la seva relació va durar més de 20 anys, quela fotoperiodista Queca Campillo «coneixia tots els secrets de Joan Carles» i que de Bárbara Rey sabia «que la van pagar per no revelar res sobre la seva relació».

Nom desconegut

A aquesta llista, Corinna hi afegeix un altre nom i cognom, fins ara desconegut, el de l’empresària valenciana Sol Bacharach, la dona amb qui el rei Joan Carles va mantenir una relació que es va ajuntar en el temps amb la de Corinna i que va ser el detonant de la ruptura. L’alemanya relata amb tot detall com el rei Joan Carles li va comunicar que s’havia buscat una nova amiga quan ella va haver d’absentar-se un temps per cuidar-se del seu pare, malalt de càncer.

També posa sobre la taula «la fosca història» de Sandra Mozarowsky. Així defineix l’empresària alemanya l’ocorregut amb aquesta actriu de 18 anys que va morir després de precipitar-se des del balcó del seu pis de Madrid, fa més de 40 anys. Expliquen els periodistes de l’època que Sandra mantenia una amistat especial amb Joan Carles i que va morir estant embarassada. La seva tràgica mort, en estranyes circumstàncies, continua sent un misteri i la història té tant morbo que fins i tot s’està rodant una pel·lícula sobre el fosc episodi. «Ningú en parla i el silenci els serveix a tots», sentencia Corinna quan es refereix a l’esdevingut amb la jove actriu.

Notícies relacionades

Desconeixem si als cinc capítols que queden per emetre’s es revelaran més noms del variat llistat d’amants del pare de Felip VI, però les Mamarazzis hem trobat a faltar algun nom, present, això sí, en la rumorologia popular. ¿Què se n’ha fet de la famosa cantant espanyola P. S., que ja va haver de sortir al pas de la llegenda urbana que la vinculava sentimentalment a Joan Carles? ¿I de la no menys famosa presentadora de televisió A. I.? ¿Rumors o realitat? Potser mai ho sabrem.

També es va parlar durant un temps de la presumpta aventura de l’emèrit amb una popularíssima model italiana establerta a Espanya. Els ulls de qui signa van veure com una vegada la susdita va pujar molt discretament al iot ‘Fortuna’ per visitar el monarca de llavors, un mes d’agost de fa ja 20 anys. El rei era sol en aquell moment i el seu barco, atracat al port de Portopí, de Palma de Mallorca. La visita va durar poc més d’una hora i hi ha proves gràfiques de l’entrada i la sortida de la model al barco reial. El més curiós i cridaner de la història va ser que la revista del cor més important del país va decidir comprar les fotografies de la trobada per guardar-les en un calaix, i evitar-ne, així, la publicació. ¡Ai, si aquell calaix parlés... Guarda més secrets d’Estat dels que pugui tenir Corinna!