Detalls de la custòdia dels nens

Exclusiva ‘Mamarazzis’: Shakira se n’anirà a Miami amb els fills quan ho permeti la salut del seu pare

Lorena Vázquez i Laura Fa han explicat una altra bomba del ‘cuore’: ¡Risto Mejide té una amiga especial!

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les bombes del cor d’aquesta setmana no les trobaràs a les revistes de paper cuixé, sinó a l’episodi 10 del ‘podcast’ ‘Mamarazzis’, que Laura Fa i Lorena Vázquez han emès aquest dimecres. Les periodistes han explicat un munt d’exclusives, totes molt sucoses. ¿Per quina comencem? Et donem tres titulars per anar obrint boca: Gerard Piqué no viurà a casa de Shakira quan vagi a veure els fills a Miami ni l’artista se n’anirà de Barcelona després de Nadal, tal com apunten diferents informacions. Les expertes en l’(ex)parella han desgranat tots els detalls de l’acord que posa punt final a la separació més mediàtica de l’any. ¿En vols més? Doncs resulta que el ‘cuore’ de Risto Mejide no està tan trencat com pensàvem després del seu divorci amb Laura Escanes i el publicista ja té una nova amiga especial. Una altra pista: és molt jove.

«¿Què farem si som les primeres a saber-ho tot sobre Shakira i Piqué?», ha fet broma Fa abans de detallar a cop de primícia el conveni regulador de guarda i custòdia sobre els fills que han pactat la cantant i el ja exfutbolista. Aquest era el principal conflicte de les negociacions entre tots dos i finalment l’artista s’emportarà els nens a Miami el 2023. Però no serà després de Nadal, tal com apunten diferents informacions.

Decisió unilateral de Shakira

Fa ha concretat que l’acord firmat permet a Shakira prendre la «decisió unilateral» d’anar-se’n de Barcelona. Tanmateix, aquest desig està condicionat a un factor molt important per a la de Barranquilla: la salut del seu pare. William Mebarak, de 91 anys, va ingressar a la clínica Teknon-Quirón de Barcelona el 22 d’octubre i aquest dimarts va rebre l’alta mèdica unes hores després que transcendís l’acord pels menors.

En cap moment s’han conegut els motius de la seva hospitalització, però Vázquez ha concretat que el seu estat de salut és «molt delicat» i que ho continua sent fora de l’hospital. «La marxa de Barcelona està totalment condicionada a la salut de William, a si podrà viatjar o no», ha revelat la ‘mamarazzi’.

Conveni vàlid als Estats Units

Shakira ho vol deixar tot lligat i ben lligat. Per això, el conveni regulador tindrà validesa davant la justícia dels Estats Units. Per a això, un jutge nord-americà haurà de verificar-ho i aquest tràmit pot trigar entre dos i quatre mesos, han explicat les periodistes. «A partir d’aquell moment, tot el relacionat amb la custòdia dels seus dos fills es dirimirà a l’altre costat de l’Atlàntic», ha afirmat Fa.

Piqué i Shakira han pactat, entre altres coses, que l’exfutbolista podrà veure els fills 10 dies al mes. Això sí, a Miami. Per això, s’ha parlat que Shakira li obri les portes de casa o li pagui l’hotel on s’allotgi. Res més lluny de la realitat: «L’entorn del ja empresari assegura que buscarà el seu propi domicili a la ciutat nord-americana», ha concretat Fa. Això sí, «Piqué no planeja anar-se’n a viure a Miami», ha puntualitzat.

Les ‘Mamarazzis’ han donat més detalls de com es repartiran el Nadal més enllà del que ve, en què s’alternaran la custòdia al 50%, seguint el calendari de la Generalitat. En els següents, es repartiran en un 66% per a l’exesportista i la resta per a la cantant per assegurar que el progenitor disposi de «temps de qualitat» amb el Milan, de nou anys, i el Sasha, de set.

Les exclusives sobre el conveni de guarda i custòdia dels fills de Shakira i Piqué no acaben aquí. Laura Fa ha avisat que aquest dissabte en traurà una altra en la columna setmanal que les ‘Mamarazzis’ escriuen a EL PERIÓDICO. Està relacionada amb ells, però la protagonista és Clara Chía, l’actual parella de l’empresari, que s’ha assegurat que ella consti en el conveni de guarda i custòdia.

Risto Mejide lliga per Instagram

No ens hem oblidat del tercer titular que us hem avançat al principi d’aquesta notícia. Risto Mejide i Laura Escanes han trencat i el nou amor, afer o el que sigui que tingui de la ‘influencer’ amb Álvaro de Luna és seguit de prop. Però si fem la vista enrere, es pot recordar que tots dos es van conèixer a Instagram. «Risto va enviar globus sonda a diferents noies que li agradaven i la ‘influencer’ va respondre. El va atraure d’ella que escrivia molt bé», ha recordat Fa.

Notícies relacionades

Doncs bé, el publicista ha tornat a utilitzar el mateix ‘modus operandi’ i «els seus amics diuen alegrement que ha iniciat una relació incipient amb una noia bastant jove i que hauria conegut per Instagram», ha assegurat Vázquez. Apa-li, que ràpid que ajunten les peces trencades del ‘cuore’ alguns i algunes.

On escoltar l’episodi 10 de ‘Mamarazzis’

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

Exclusiva ‘Mamarazzis’: Shakira se n’anirà a Miami amb els fills quan ho permeti la salut del seu pare