Repàs del ‘cuore’

‘Mamarazzis’: «Piqué no va plorar a l’espatlla de Shakira» i altres coses que mai han passat

Lorena Vázquez i Laura Fa revelen la nova aventura empresarial de Laura Escanes, en la qual es mostra «més empoderada i canyera»

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Hi ha dimecres que les revistes del cor són com anar a dinar a un bon restaurant. Fan la boca aigua i els ulls, pampallugues. T’agrada la informació que donen, a poder ser bombes, i passes una bona estona llegint-la. Altres dies, en canvi, és com asseure’t en un bufet lliure. Piques de tot, t’omples, però l’experiència no passa a la història. Aquest dimecres passa això, que les notícies del ‘cuore’ es fan bola i fins i tot necessites un digestiu per fer-les passar. Per sort, les ‘Mamarazzis’ giren la truita i, al final, dones fins i tot propina.

A falta d’exclusives, diferents informacions han reiterat en els últims dies que en la reunió definitiva que van tenir Shakira i Gerard Piqué per la guarda i custòdia dels seus fills, l’exfutbolista es va ensorrar. Tant, afirmen, que va plorar sobre l’espatlla de la cantant i aquesta el va consolar.

Shakira i Piqué «ni es creuen la mirada»

Doncs res més lluny de la realitat. Paraula de les superexpertes en l’exparella: «Aquell moment mai va existir. Piqué mai va plorar, ni sobre l’espatlla de l’artista, ni ella el va confortar», han assegurat Lorena Vázquez i Laura Fa. «La relació és molt tensa. De fet, ni es creuen la mirada quan coincideixen en les activitats dels seus fills», han recordat. És més, Shakira fins i tot li fa ‘peinetes’ i només pensa a anar-se’n a Miami amb els seus petits.

Mentre passa això, la revista ‘¡Hola!’ publica en exclusiva el casament secret i per sorpresa de Norma Duval i Matthias Kühn després de 13 anys de relació i una infinitat d’anades i vingudes. L’actriu, de 66 anys, va trepitjar la seva pròpia exclusiva el cap de setmana. Tot i que no va dir exactament que es casava, no hi havia marge a la imaginació per a cap altra cosa.

Va ser una cerimònia senzilla als Alps suïssos. Com que a Gstaad feia una miqueta de fred, l’exvedet va cobrir el seu vestit d’alta costura amb un abric dels que fa gust tocar. «Norma se’n vol anar a viure a Suïssa al més aviat possible. A més, assegura que Kühn és l’home de la seva vida», ha comentat Fa. Veurem si és així perquè és la tercera vegada que es casa. ¿Es complirà la dita que a la tercera va la vençuda? Duval ha firmat un contracte prematrimonial. ¿Què pot sortir malament?

Laura Escanes llança nou podcast

Una cosa que té més números d’anar bé és la nova aventura empresarial de Laura Escanes. Amb Risto Mejide no només es va trencar l’amor, també se’n va anar en orris el podcast que compartia amb el publicista. Tanmateix, li va agafar el gust a això d’explicar confidències i opinions davant d’un micròfon, així que la ‘influencer’ llançarà una altra sèrie de continguts gravats en àudio.

Serà en solitari i es dirà ‘Entre el cielo y las nubes’. «Els núvols són al cel, ¿no?», ha fet broma Fa. Això sí, està expectant per una raó. La periodista assegura que veurem una Escanes «més empoderada i canyera que mai».

Els companys diuen «pestes» de Marta Riesco

En l’episodi 12 de la segona temporada de ‘Mamarazzis’, Laura Fa i Lorena Vázquez s’han alegrat per dues notícies. La primera, per l’alta mèdica que ha rebut la cantant Amaia Montero després d’haver estat ingressada pels seus problemes de salut mental en una clínica de Navarra. Els problemes d’ansietat, estrès i depressió ens poden passar a qualsevol», ha recordat Vázquez.

La segona, perquè Almudena Cid torna a somriure en l’amor. Ja se sabia que des de l’estiu sortia amb un home, però ha sigut la revista ‘10 Minutos’ qui per fi els ha enxampat junts. «No hi ha color entre aquest senyor i Christian Gálvez», ha opinat Fa.

Notícies relacionades

Les periodistes també han comentat l’última trobada entre Rocío Carrasco i Olga Merino. Ha sigut en un lloc tan idíl·lic com són uns jutjats. També han parlat de Marta Riesco, l’actual parella de David Flores, i han deixat diverses perles: «Els seus companys de feina diuen pestes d’ella. Tant per la seva actitud com per les maniobres que ha fet amb ells», ha indicat Fa.

On escoltar l’episodi 12 de ‘Mamarazzis’

‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: «Piqué no va plorar a l’espatlla de Shakira» i altres coses que mai han passat

ALVARO MONGE