Comès el 1973

Demanden Warren Beatty per un presumpte abús sexual contra una menor

  • Kristina Charlotte Hirsch ha presentat una demanda contra l’actor nord-americà, que acusa d’haver-la obligat a tenir relacions sexuals quan ella era menor d’edat

  • Segons la denúncia, l’acusat «va utilitzar la seva posició i el seu estatus d’adult i estrella de cine de Hollywood per forçar el contacte íntim amb la demandant»

Demanden Warren Beatty per un presumpte abús sexual contra una menor

Nancy Kaszerman/ZUMA Wire/dpa

1
Es llegeix en minuts

Warren Beatty, de 85 anys, ha sigut denunciat per una dona que afirma que l’actor nord-americà la va obligar a tenir relacions sexuals el 1973 quan ella era menor d’edat, segons informa ‘Variety’.

Kristina Charlotte Hirsch, que actualment resideix a Louisiana, va presentar la demanda al Tribunal Superior de Los Angeles aquest dilluns i va al·legar en documents obtinguts per ‘Page Six’ que va conèixer el guanyador de l’Oscar en un set de filmació.

Hirsch, que en aquell moment tenia 14 anys, també va acusar Beatty, que en tenia 35, de parlar-li diversos cops «sobre perdre la virginitat». Ella va al·legar que ell «va utilitzar la seva posició i el seu estatus com a adult i estrella de cine de Hollywood per forçar el contacte sexual amb ella diverses vegades, inclòs el sexe oral, el sexe simulat i finalment les relacions sexuals forçades quan ella era una nena menor d’edat».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Hirsch va acusar Beatty de «preparació depredadora» i va descriure el seu presumpte comportament d’«opressiu, maliciós i menyspreable en el sentit que va ser intencional i es va fer sense tenir en compte els seus drets i la seva seguretat».

La dona, que va reconèixer que al principi es va sentir «emocionada» per l’atenció de Beatty i que, fins i tot, va creure que es tractava d’una relació romàntica, demana ara un judici amb jurat i busca «compensació per angoixa psicològica, mental i emocional i al·lega que el presumpte abús sexual ha provocat «problemes de confiança i control», així com dificultat per interactuar amb persones en posicions d’autoritat.

Temes:

Warren Beatty