Crisi

‘Mamarazzis’: Eva González i Cayetano Rivera, una ruptura ¿definitiva?

No hi va haver sorpresa quan aquesta setmana es va saber que se separaven perquè ningú apostava per ells, però encara no hi ha comunicat oficial

  • La parella viu separada des de fa mesos

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Aquesta setmana sabíem que Eva González i Cayetano Rivera se separaven després de 7 anys de matrimoni i 13 de relació. No hi va haver sorpresa perquè des del minut u, ningú va apostar per ells. Però, ¿és una separació definitiva?

El torero i la presentadora es van conèixer en una festa l’estiu del 2008, quan Eva encara era nòvia d’Iker Casillas. La connexió va ser immediata, però Eva encara sortia amb el futbolista. Durant tres anys va ser un dels festejos més mediàtics del moment. Els paparazzis els feien guàrdia diàriament i van ser testimonis, en més d’una ocasió, de les seves discussions. Eren una parella molt intensa. No són d’aquests ex que mantenen una estreta amistat. Millor per a Eva perquè amb el ridícul que fa dia sí dia també Casillas a les seves xarxes socials, és preferible tenir-lo lluny, no fos cas que el ‘pirateig’ mental fos una cosa contagiosa. 

Pocs mesos després de la ruptura entre Eva i Iker, vam veure les primeres fotografies de la presentadora amb Cayetano. Sempre quedarà el dubte de si Eva va simultaniejar les dues relacions. Ella mateixa, a les seves xarxes socials, va felicitar el juny del 2018 Cayetano pels seus 10 anys d’amor. ¡Ai, mare! ¡Que serà que sí! Tot quadra. Però 10 anys després, tot prescriu, fins i tot les infidelitats.

La primera crisi

Des del juny del 2008 fins al març del 2009 van ser mesos de rumors que es van acabar confirmant amb unes imatges de Cayetano i Eva passant un romàntic cap de setmana a Roma. Tot semblava anar bé fins que el 2013 van afrontar la seva primera crisi. Bé, va ser una ruptura en tota regla. Eva tenia ganes d’avançar en la relació, casar-se, tenir fills... Cayetano era feliç amb la seva ‘PlayStation’. La falta de compromís del torero va provocar que estiguessin separats gairebé 9 mesos, que van coincidir amb una de les etapes més importants a l’àmbit professional per a ella. Era la presentadora de ‘Masterchef’ (La 1). D’allà va sorgir una forta amistat amb el xef Jordi Cruz. El cuiner va estar molt pendent de l’Eva i fins i tot es va quedar a dormir en més d’una ocasió a casa de la presentadora. Mai es va confirmar què va passar entre ells. El Jordi en aquella època tenia nòvia. Ell i l’Eva només eren amics. Bé, això deia el Jordi. Però vaja, no serem nosaltres qui diguem que tot feia olor a rotllet esporàdic. 

Segona crisi

Notícies relacionades

Mesos després, ja el 2014, Eva i Cayetano van tornar, es van casar, van ser pares i ¡ai, que bé tot! Bé, tot no, perquè el 2019 unes fotografies del torero a Londres amb una jove advocada anomenada Karelys van provocar una nova crisi. La van solucionar a casa, però els qui els coneixen asseguren que aquesta infidelitat va ser un cop dur de què no s’han recuperat en tots aquests anys. 

I arribem a aquesta setmana. ‘Hola’ avançava que la parella viu separada. Va començar a circular la notícia falsa que la revista ho anunciava perquè hi havia imatges del torero amb una altra noia. Fals. No hi ha fotos, almenys de moment. El rumor corria des de feia setmanes pel plató de ‘La Voz’ (Antena 3). Tot quadra i tot encaixa, menys una peça. ¿Per què encara no han fet oficial la separació?Iker i Sara, sense anar més lluny, van enviar un comunicat confirmant la seva ruptura 24 hores després que ho publiqués la revista ‘Lecturas’. El mateix va passar amb Shakira i Piqué. Després de donar nosaltres l’exclusiva que havien trencat, van enviar un comunicat per confirmar-ho. Aquest silenci d’Eva i Cayetano és molt significatiu. ¿Pot ser que la ruptura no sigui definitiva? Les ‘mamarazzis’ hem parlat amb un amic de la parella i ens explica que ho explicaran quan ho tinguin tot clar i no quan la premsa vulguem. Eva i Cayetano, nosaltres no volem res, només informar.