Èxit viral

Rosalía fa oficial el ball de l’estiu: aquests són els passos de ‘Despechá’

La cantant en penja a TikTok la coreografia, que dura 23 segons i coincideix amb la tornada de la cançó

  • Rosalía triomfa a Barcelona amb el seu dominador art pop

  • Aquests van ser els millors moments de la cantant al Sant Jordi

  • ESPECIAL MULTIMÈDIA | Rosalía, diva total

Rosalía fa oficial el ball de l’estiu: aquests són els passos de ‘Despechá’

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Despechá’ és, sens dubte, la cançó de l’estiu. Tot el que l’envolta fa furor. Rosalía la va presentar com un tema exclusiu durant els primers concerts del ‘Motomami World Tour’. Tot i que era impossible trobar la cançó íntegra i amb un so de qualitat, es va fer viral a les xarxes socials. D’amagat, la cantant la va llançar a les plataformes digitals la matinada del 28 de juliol i, des d’aleshores, suma més de 28 milions de reproduccions. Tot èxit de l’estiu té ball oficial i, a més, enganxós. L’artista n’ha publicat aquest dijous els passos a TikTok.

Notícies relacionades

La cançó enganxa, si no, que ho diguin a les àvies de la residència Danae de Badalona, que s’han convertit en un fenomen a la xarxa social TikTok mentre la ballen i disfruten les tardes d’estiu. La coreografia oficial de Rosalía se centra en la tornada, la part més coneguda de ‘Despechá’, que és la que es va fer tan viral abans del seu llançament oficial.

A base de gestos virals

Les ‘performances’ de l’artista sempre deixen el llistó alt i els seus gestos ja són virals. En aquesta ocasió, els utilitza per consagrar la cançó de l’estiu. En 23 segons, la cantant fa diferents gestos amb els braços i les mans que inclouen el d’accelerar amb la moto, com a bona reina de les ‘motomamis’ que és, i el de trucar al telèfon.

@rosalia♬ DESPECHÁ – ROSALÍA