A Los Angeles

Kanye West, investigat per agressió a un fan que li va demanar un autògraf

El raper, de 44 anys, va colpejar un seguidor durant una acalorada discussió la matinada d’aquest dijous, segons l’informe de la policia

Kanye West, investigat per agressió a un fan que li va demanar un autògraf
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kanye West, també conegut com a Ye, està sota investigació per presumpta agressió criminal a Los Angeles, segons un informe del departament de policia de Los Angeles, després de participar en un incident amb un fan que li va demanar un autògraf a les tres de la matinada d’aquest dijous a l’exterior del Soho Warehouse, un club exclusiu només per a socis vip. Segons diversos mitjans nord-americans, com ‘Page Six o ‘TMZ’, el raper no ha arribat a ser arrestat.

L’intèrpret de ‘Donda’, de 44 anys, ex de Kim Kardashian i actual parella de l’actriu Julia Fox, suposadament va tenir una discussió verbal amb un admirador que li va demanar que li firmés, mentre el músic esperava assegut a la seva furgoneta, fora del club privat. La baralla es va tornar física després.

Segons informen diversos mitjans, West hauria colpejat el fan fins a tirar-lo al terra, en un cas que està sent investigat per les autoritats com un delicte menor d’agressió, que comporta una pena màxima de presó de sis mesos.

Els representants de West no han volgut fer declaracions sobre l’incident, i la policia de Los Angeles s’ha negat a donar més detalls sobre el succés.

El portal ‘TMZ’ va obtenir un vídeo d’un West aparentment furiós, a qui es podia escoltar cridant: «¿Han dit això o no? ¿Tots han dit això o no?... Perquè això és el que ha passat ara mateix».

El mateix mitjà també ha informat que hores abans West va ser vist de festa en el club nocturn Delilah a West Hollywood amb l’actriu Julia Fox, amb qui ha començat a sortir recentment. Ell després se’n va anar del club, tot i que la seva parella es va quedar.

Cap de cartell a Coachella

La notícia arriba un dia després que els organitzadors del festival de música de Coachella confirmessin West com a cap de cartell per al festival de l’abril del 2022, juntament amb Billie Eilish i Harry Styles. Seria el primer concert complet de West en la important cita musical dels EUA, des que el va encapçalar el 2011.

Altres bronques

Notícies relacionades

Aquest no és el primer cas en el qual la policia investiga West per una agressió: el març del 2014, el raper va ser acusat de colpejar un fotògraf mesos abans, al juliol, també a l’aeroport internacional de Los Angeles. L’incident, en el qual West va intentar prendre la càmera de les mans a l’home, va ser capturat en vídeo. Per obtenir la llibertat condicional, West va haver de sotmetre’s a 24 sessions per controlar la seva ira, realitzar 250 hores de servei comunitari i pagar una multa a la víctima.

La policia de Beverly Hills també va investigar un incident el gener del 2014 en què West va ser acusat d’agredir un home al consultori d’un quiropràctic. El raper va arribar a un acord civil amb l’home i aquella vegada es va deslliurar de l’acusació.