Harry Styles, Billie Eilish i Kanye West, caps de cartell de Coachella 2022

Harry Styles, Billie Eilish i Kanye West, caps de cartell de Coachella 2022

AFP / Kevin MAZUR

1
Es llegeix en minuts
EFE

El reconegut festival de música Coachella torna després de dos anys d’aturada, a causa del coronavirus, amb un cartell encapçalat per Harry Styles, Billie Eilish i Kanye West (ara anomenat Ye), en una edició que es desenvoluparà del 15 al 17 i del 22 al 24 d’abril, segons va comunicar l’organització aquest dimecres.

Aquest festival celebrat a Indio (Califòrnia) és considerat un dels més importants del món i té lloc concretament a la Vall de Coachella (al desert de Colorado), on durant dos caps de setmana seguits actuaran també un notable nombre de reconeguts artistes llatins com Karol G, Anitta, Banda MS, Chicano Batman, Grupo Firme, Ed Maverick, Ela Minus, Jessie Reyez, Nathy Peluso, Omar Apollo, Pabllo Vittar o Natanael Cano.

Els espanyols Cariño i Paco Osuna conformen la quota de cares visibles de la música hispana d’un complet cartell del festival californià que també portarà de nou a l’Empire Polo Club d’Indio grups com Swedish House Mafia i 88Rising’s Head In The Clouds Forever, entre d'altres. ‘Streaming’ a Youtube

Cariño i Paco Osuna Swedish House Mafia i 88Rising’s Head In The Clouds Forever, entre d'altres. ‘Streaming’ a YoutubeYouTube es tornarà a encarregar aquest any del servei oficial de ‘streaming’ en directe per als dos caps de setmana en els quals se celebra aquesta cita puntera de la música rock, indie, hip-hop, i l’electrònica, i serà el canal oficial de l’esdeveniment, portant la música a milions de fans que els grups a la cartellera tenen repartits per tot el món.

Notícies relacionades

El març del 2020 Coachella va confirmar la seva primera cancel·lació. El festival es va ajornar per a la tardor d’aquell any, però la pandèmia va fer que no pogués celebrar-se llavors ni tampoc el 2021.

Ara, els percentatges de vacunació contra el virus són molt superiors als Estats Units, tot i que la variant òmicron ha fet que creixin exponencialment el nombre de contagis. No obstant, des de l’organització de l’esdeveniment aposten per poder garantir totes les mesures sanitàries i ja han anunciat el cartell presencial d’una cita musical que reuneix en directe més de 250.000 persones.