En l’estrena de ‘Nightmare Alley’

Irina Shayk amb la seva nòvia a l’alfombra vermella

  • La ‘top’ russa va aparèixer agafada de la mà de la també model Stella Maxwell, exnòvia de Kristen Stewart i Miley Cyrus

Irina Shayk amb la seva nòvia a l’alfombra vermella
1
Es llegeix en minuts

Irina Shayk es va deixar veure aquest dijous en l’estrena de ‘Nightmare Alley’, el nou film de Guillermo Del Toro, que protagonitza la seva exparella, l’actor Bradley Cooper. La ‘top’ russa, amb un ‘look’ sofisticat de negre, es va fotografiar agafada de la mà de la també model Stella Maxwell, exnòvia de Kristen Stewart i Miley Cyrus.

La parella va captivar el públic amb les seves nombroses mostres de complicitat a l’alfombra vermella. De fet, es va poder veure com es fonien en una abraçada i Maxwell acariciava delicadament el coll de Shayk. Per acabar, les joves van brindar alegrement davant la presència d’un núvol de fotògrafs.

Notícies relacionades

De fet, les models, de 35 i 31 anys, també van ser vistes fa unes setmanes en actitud carinyosa a Florència. Shayk i Maxwell van començar la seva amistat mesos després de trencar amb les seves respectives parelles, els actors Bradley CooperKristen Stewart.

Shayk i l’intèrpret d’‘Ha nacido una estrella’,es van separar després de quatre anys junts i una filla en comú, mentre que Maxwell i Stewart van posar punt final al seu idil·li intermitent. Des d’aleshores, les joves no s’han separat i fins i tot celebrat juntes la nova pel·lícula de l’ex de la model russa.