Actor irresistible

El vídeo viral de Leonardo DiCaprio seduint la nòvia de Jeff Bezos

Es fa viral un vídeo de la trobada en què la reportera Lauren Sánchez no pot deixar de somriure a l’actor, un Don Joan que acaba de fer 47 anys

El vídeo viral de Leonardo DiCaprio seduint la nòvia de Jeff Bezos

KEVIN SULLIVAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La flor i nata de Hollywood es va reunir el cap de setmana passat a la gala LACMA Art+Film de Los Angeles. Entre els convidats hi havia el president d’Amazon, Jeff Bezos, i la seva nòvia, la reportera Lauren Sánchez, amb qui surt des de fa dos anys, després del seu divorci amb MacKenzie Scott. En un moment del sopar, la parella va topar amb l’actor Leonardo DiCaprio, que aquest mateix dijous acaba de fer 47 anys, i algú va gravar la trobada, que s’ha convertit en un dels virals dels últims dies a Twitter.

I és que mentre el multimilionari, de 51 anys, escolta amb atenció les paraules de l’actor, la seva parella, també de la mateixa edat, no pot deixar de somriure i mirar-lo amb una fascinació exagerada. Alguns tuitaires han recorregut a l’humor per anomenar el protagonista d’‘El renacido’ «Leo, robanòvies’, i fins i tot el mateix magnat que es disputa el lloc de l’home més ric del planeta amb Elon Musk ha sortit al pas i ha respost a l’intèrpret amb una ‘amenaça’ de broma

«Leo, vine aquí, et vull ensenyar una cosa...», li escriu Bezos amb una fotografia seva, recolzat en un senyal de «¡Perill! Penya-segat costerut, caiguda mortal».

Don Joan empedreït

Notícies relacionades

I és que a Leonardo DiCaprio el persegueix la fama de Don Joan empedreït i la llegenda que mai surt amb cap noia de més de 25 anys. La seva última parella és l’actriu i model argentino-nord-americana de 23 anys Camila Morrone, amb qui manté una discreta relació. Camila i Leo van aparèixer en públic per primera vegada l’any passat durant la cerimònia dels Oscars, tot i que no van posar junts, sí que van seure junts a la gala.

Abans de Camila, la llista de nòvies del galant de ‘Titanic’ o ‘El lobo de Wall Street’ és gairebé interminable, plena de models famoses, com Naomi Campbell, Helena Christensen, Eva Herzigova, Giselle Bundchen –la seva relació més llarga, van sortir del 2001 al 2005–, Bar Refaeli, Toni Garrn i Nina Agdal, entre d’altres.