‘LOOK’ ESTIVAL

Cristina Pedroche: «La meva finalitat no és ser mare, no entra en els meus plans»

  • La col·laboradora de ‘Zapeando’ explica la raó per la qual no vol tenir fills amb el seu marit, el xef Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche: «La meva finalitat no és ser mare, no entra en els meus plans»
5
Es llegeix en minuts

En un dels seus millors moments tant a nivell personal amb Dabiz Muñoz –de qui es confessa més enamorada que mai a punt de complir sis anys de relació– i amb nombrosos projectes a la vista a Atresmedia després de l’èxit del seu últim programa a Neox, ‘Love island’, Cristina Pedroche va acaparar totes les mirades amb el seu peculiar estil en l’estrena de la nova pel·lícula de Santiago Segura, ‘A todo tren. Destino Asturias’.

  Presumint de bronzejat i del seu espectacular tipus, la presentadora va optar per un ‘look’ molt estiuenc compost per la part de dalt d’un biquini i uns pantalons amples realitzats en plàstic rosa amb sanefes en diferents tons rosats que li aportaven un volum molt original, que va combinar amb unes altíssimes sandàlies de taló i una acolorida i atrevida manicura amb la qual va presumir d’ungles. Això sí, malgrat ser un dels rostres més populars del nostre país, Pedroche confessa que molts dissenyadors prefereixen no deixar-li roba.

De la seva relació d’amor amb la moda, de la seva vida amb Dabiz i dels seus plans –descartats de moment– de ser mare, ha parlat en una entrevista a Europa Press.

Estàs guapíssima, ¿t’ha fet el ‘look’ una dissenyadora?  

Paloma Suárez, l’ha fet per a mi, amb el ‘top’ i tot, és increïble.   

¿Qui no fa vestits per a tu?   

No et creguis, no tothom et deixa coses. Hi ha vegades que la roba més d’alta costura els la deixen només a models o més per a moda no per a ‘photocall’ o per a tele. 

 

Has marcat una fita en la moda.  

Bé... hi ha moltes ‘pedrochades’, hi ha titulars que posa Pedroche triomfa en no sé on, entro i algú ha anat amb transparències. 

 

¿T’agrada això?  

M’encanta perquè m’encanta la moda. N’estic aprenent cada dia més, la veritat és que tenir al costat una persona com Jossie és increïble, és un llibre obert... sap de tot. Estic aprenent molta moda i estic jugant amb ella i m’ho passo bé. Potser vinc aquí i veig la gent més normal, però és que jo no sé ser d’una altra manera.

¿Com es presenta l’estiu?  

Molt calorós, esperem que tres setmanes de vacances que tinc a l’agost que puguem anar a algun lloc però no sé gaire bé on anirem.  

Ets més de platja o muntanya?

Platja. Soc de platja però de platja en la qual es mengi bo, un bon xiringuito, una bona paella, una cosa així... 

¿I el Dabid?  

Quan són vacances són desconnexió i ara em preguntaven sobre Astúries, potser també anirem allà, es menja súper bé, fugir una miqueta de la xafogor i de la calor extrema. Uns dies a Astúries, uns altres dies a Menorca... no ho sé. Cal veure les restriccions i tot, si per mi fos ens quedàvem tot el temps a Espanya, però és veritat que quan surts fora no et coneix ningú i la desconnexió és més extrema.

Tenint un xef, ¿com feu per cuidar-vos el cos?

Em cuido molt entre setmana, de dilluns a divendres faig dieta, quan parlo de dieta parlo de menjar sa, tots sabem el que ens engreixa i el que cal evitar, totalment evito els ultraprocessats, no en menjo ni tan sols els caps de setmana, algun dia em menjo un gelat, però entre setmana proteïna i verdura. 

¿Tu també ets cuinetes?  

No, jo no. Per a què... mentre ell està fent això jo li explico uns acudits, faig la tonta una estona i ja està, cada un a les seves coses. 

¿Obrireu nou restaurant?

Sí, ben aviat, no podem dir la data, però ben aviat i serà a Madrid.   

¿Quin tipus de cuina? 

Això millor que no em fiqui en aquests embolics, és millor que ho expliqui ell. Com és el Dabid, el menjar del Dabid però més viatger, en realitat tot viatja, menjar increïble.  

Fa un parell de setmanes vas penjar una foto que la gent pensava que estaves embarassada. 

La gent és molt pesada, deuen ser els abdominals.

¿Però és un sentiment que tens allunyat?  

Ara mateix no entra en els meus plans, és que, de veritat, la finalitat d’una dona o almenys en el meu cas, no és ser mare, és una opció, però les altres opcions també són igual de vàlides i que em fan igual de feliç. Entenc la vostra feina, però no, ara mateix no ho vull. Potser no ho soc mai i no passa res perquè jo m’estimo a mi, al meu marit, a la meva família, soc feliç. 

La pandèmia ha castigat molt. ¿Us ha reforçat més com a parella? 

En el nostre cas cada dia és millor, la pandèmia et fa adonar de moltes coses, al final el que importa és la salut i les persones, les altres coses són secundàries, ens ha fet unir-nos més, sempre estem viatjant i de sobte ve la pandèmia i ens tanca a casa, junts 24 hores, un somni per a mi. Hem estat increïble, hem menjat increïble, ha sigut una putada, per descomptat, però com a parella a mi m’ha anat molt bé i a ell també, ens hem unit més, hem hagut de tancar un restaurant, però n’hem obert un altre, va néixer Goxo, som feliços i molt bé. 

L’estiu passa volant. ¿Et veurem una altra vegada a la Puerta del Sol? 

Ja vas tard amb la pregunta. Jossie és molt fort, està preparant ja vestits fins al 2025, és molt fort. Hi ha cosetes pensades i a mi m’encantaria presentar les campanades, per a mi és un somni acomiadar l’última nit de l’any amb tots, a mi no m’han confirmat res encara. La meva opció de vestit ja hi és. 

 

¿Més sorprenent encara? 

És que, si no, no em coneixes.

Notícies relacionades

¿Projectes televisius?  

A l’estiu la cosa està calmada, a ‘Zapeando’ estic molt bé, després vacances i al setembre espero que hi hagi una miqueta de moviment.