A LOS ANGELES

Madonna, nova propietària de la mansió de The Weeknd

La reina del pop ha desemborsat més de 16 milions d’euros per la casa, que compta amb set dormitoris, nou banys, una sala de cine, un gimnàs, una pista de bàsquet i un garatge amb capacitat per a cinc cotxes

Madonna, nova propietària de la mansió de The Weeknd
1
Es llegeix en minuts

Després de passar el confinament amb els seus fills en una mansió a Beverly Hills que va ser construïda als anys 40 i té tota mena de comoditats: piscina, camp de tennis privat, sala de cine i fins i tot una pista de bitlles, Madonna ha adquirit una nova residència, antiga propietat del cantant The Weeknd, a Hiddens Hills, Califòrnia.

Notícies relacionades

La diva, que ha desemborsat més de 19 milions d’euros per la vivenda, que compta amb 12.000 metres quadrats i tres acres de terreny, on destaquen una cabana, un ‘spa’ i una gran piscina.

La finca es divideix en una casa principal amb set dormitoris i una casa d’hostes, amb dues habitacions més. En total, la mansió disposa de nou banys. A més, la nova propietat de la reina del pop té un gran saló, cuina amb dues illes de marbre i barra de bar, uns cellers, una sala de cine, un gimnàs, un garatge amb capacitat per a cinc cotxes i una pista de bàsquet.

Temes:

Madonna