ALS JUTJATS DE CHICLANA DE LA FRONTERA

Isabel Pantoja no es presenta a un acte de conciliació per un deute de 75.000 euros

  • Ni la tonadillera ni els seus advocats s’han presentat, deixant «plantada» la dona que li va prestar els estalvis de tota una vida perquè pogués sortir de la presó

Isabel Pantoja no es presenta a un acte de conciliació per un deute de 75.000 euros
1
Es llegeix en minuts

Recentment sortia a la llum Loli, una quiosquera sevillana amiga de tota la vida d’Isabel Pantoja que, durant l’estada a presó de la tonadillera, no hauria dubtat a retirar del banc el seu pla de pensions per ajudar a pagar la multa de Pantoja, segons informa Europa Press.

85.000 euros que suposaven els estalvis de tota una vida i que Loli va prestar a la cantant, convençuda que aquesta els hi tornaria.

Però cinc anys després, això no ha passat –només li va tornar 10.000 euros – i la quiosquera, de 82 anys i amb importants dificultats econòmiques, ha decidit emprendre accions legals després que els germans Pantoja, Isabel i Agustín, hagin ignorat la seva desesperada petició.

Notícies relacionades

Aquest dimarts tenia lloc als jutjats de Chiclana de la Frontera l’acte de conciliació entre Isabel Pantoja i Loli, un intent de l’àvia per arribar a un acord amb la que va ser la seva amiga i recuperar els seus diners. No obstant, ni l’artista ni els seus advocats s’hi han presentat, deixant «plantada» la dona que li va prestar els estalvis de tota una vida perquè pogués sortir de la presó. Loli, molt delicada de salut i amb importants problemes de mobilitat, tampoc ha acudit a l’acte i ha deixat la negociació en mans del seu advocat, que, molt discret, i després de comprovar que Isabel Pantoja argumentava no haver rebut cap notificació per a la conciliació, abandonava el jutjat assenyalant que no faria «cap tipus de declaració».

Esquiu, el lletrat de Loli evitava així donar detalls de l’assumpte i, amb el cap negava que no hi ha hagut acord amb la tonadillera perquè torni cinc anys després els 75.000 euros que deu a qui va ser la seva gran amiga.