DEBUT ACCIDENTAT

La filla gran de Madonna la fa grossa en la seva estrena a Instagram

  • Lourdes León no ha dubtat a repartir tota mena d’improperis als que han comentat les seves fotos fent al·lusió a la seva mare, ja fos elogiant la música de la reina del pop o fent alguna broma

Madonna i la seva filla Lourdes, el 28 d’abril passat, en una gala a Nova York.

Madonna i la seva filla Lourdes, el 28 d’abril passat, en una gala a Nova York. / Peter Kramer (AP)

1
Es llegeix en minuts

Lourdes León, la primogènita de Madonna ha debutat aquesta setmana a Instagram i ho ha fet seguint la mateixa tàctica que la seva mare va utilitzar al començament de la seva carrera per fer-se famosa: generar escàndol per guanyar seguidors a les xarxes.

A pesar que, de moment, les tres imatges que ha compartit la jove, de 24 anys, tenen a veure amb la seva feina com a model per a firmes com Stella McCartney i Juicy Couture, la noia no ha dubtat a repartir tota mena d’improperis als que han comentat les seves fotos fent al·lusió a la seva mare, ja fos elogiant la música de la reina del pop o fent alguna broma com la d’assegurar que un dels pitjors discos que ha publicat en tota la seva carrera, ‘Hard candy’, és una obra mestra.

«¿Sap la teva mare que no et rentes el cul?», «El meu debut musical serà cantar en el teu funeral» o «No tens vida» són alguns dels comentaris que ‘Lola’ va dedicar als seus seguidors abans que algú l’avisés que aquesta no és una bona estratègia per guanyar-se el carinyo del públic a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Segons ‘People’, després de la polèmica que ha provocat la seva estrena a Instagram, ‘Lola’, com li agrada que l’anomenin, ha decidit eliminar l’opció de deixar comentaris a les seves publicacions.

L’esmentada publicació destaca també les poques imatges que la intèrpret de ‘La isla bonita’ publica a Instagram amb Lourdes i Rocco, els seus dos fills biològics que té l’artista del total dels seus sis fills. Mentre que David, Mercy, Esther i Stella apareixen contínuament al costat de la seva mare.

Temes:

Madonna