DECLARACIONS FRATERNALS

Francisco Rivera entrevistarà el seu germà Cayetano a ‘Espejo Público’

El programa de Susanna Grisó fa un avanç de la xerrada mantinguda pels fills de Paquirri i Carmina Ordóñez

28 02 2019 Francisco y Cayetano Rivera  en una imagen de archivo  EUROPA ESPANA SOCIEDAD

28 02 2019 Francisco y Cayetano Rivera en una imagen de archivo EUROPA ESPANA SOCIEDAD / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

’Espejo público’ acaba d’aconseguir una cosa per la qual tots els programes de televisió –i revistes de paper cuixé– sospiren. Una entrevista amb Cayetano Rivera. I, el que és més sorprenent, o curiós, o interessant, és que és el seu germà Francisco l’encarregat de fer-la. Una bomba en tota regla que suposa la primera aparició conjunta a la televisió dels germans Rivera Ordóñez i en la qual, per primera vegada, el marit d’Eva González es pronunciarà sobre la lluita que han emprès junts, amb la inestimable ajuda del seu germanastre Kiko Rivera, perquè Isabel Pantoja els entregui els objectes personals que el seu pare, Paquirri, els va deixar en herència, i que la cantant manté ocults a la seva finca Cantora des de fa més de 30 anys.

Notícies relacionades

Tot i que l’entrevista té alguna cosa d’avantatgista, no en va Francisco és col·laborador habitual del programa presentat per Susanna Griso, en l’avanç ofert per al magazín matinal Francisco i Cayetano mantenen una de les seves converses més sinceres a la casa que l’extorero i Lourdes Montes posseeixen al centre de Sevilla. Amb diverses fotografies antigues de Carmina Ordóñez i de Paquirri com a teló de fons, Fran pregunta al seu germà, entre altres qüestions, per la seva retirada i, com molts estan esperant –o més aviat anhelant– per Isabel Pantoja.

L’entrevista completa serà emesa el pròxim dilluns, 21 de desembre, i fins aleshores queda la incògnita de què respondrà Cayetano, que sempre ha optat per mantenir-se en un discret segon pla mediàtic i mai s’ha pronunciat sobre la seva lluita contra la folklòrica.