ELS PREMIS DE LA TELEVISIÓ

Les noies de 'Friends' es reuneixen a casa d'Aniston pels Emmys 2020

Mentre arriba l'especial amb tot l'elenc de la sèrie dels 90, a HBO Max, la gala de la nit passada va oferir el retrobament de les seves protagonistes femenines

IMAGE DISTRIBUTED FOR THE TELEVISION ACADEMY - Jimmy Kimmel, right, speaks with Lisa Kudrow, Jennifer Aniston and Courteney Cox during the 72nd Emmy Awards telecast on Sunday, Sept. 20, 2020 at 8:00 PM EDT/5:00 PM PDT on ABC. (Invision for the Television Academy/AP)

IMAGE DISTRIBUTED FOR THE TELEVISION ACADEMY - Jimmy Kimmel, right, speaks with Lisa Kudrow, Jennifer Aniston and Courteney Cox during the 72nd Emmy Awards telecast on Sunday, Sept. 20, 2020 at 8:00 PM EDT/5:00 PM PDT on ABC. (Invision for the Television Academy/AP) / Invision for the Television Academy

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

La reunió de ‘Friends’ en un especial organitzat per HBO Max es va posposar dues vegades a causa de la pandèmia del coronavirus. No obstant, ahir a la nit, la gala virtual dels Emmys 2020 va aconseguir reunir el trio de noies protagonistes. Mentre els més de 300 nominats eren a casa seva esperant el premi, va ser un moment àlgid, el momentàs de la nit, veure de nou juntes Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow.

Al principi de l’emissió de l’entrega dels premis de la televisió va aparèixer el presentador, Jimmy Kimmel, a l’enorme i buit Staples Center de Los Angeles. De públic, i perquè no se sentís tan sol, li van posar uns maniquins de cartró amb els actors nominats. No eren el mateix, però acompanyaven.

Kimmel, al costat dels maniquins de cartró que el van acompanyar com a públic del Staples Center. / AP

Després va fer aparició Aniston, encarregada d’entregar el premi a la millor actriu de comèdia  (se’l va emportar emportar Catherine O’Hara, per ‘Schitt’s Creek’). Abans, ella i Kimmel van muntar un numeret a compte del coronavirus i les mesures higièniques. Després de banyar amb alcohol el sobre amb el nom de la guanyadora, el paper va començar a cremar i Aniston va completar l’esquetx amb un extintor.

La broma va seguir després, quan Aniston li va preguntar a Kimmel com podria rebre el premi ella, nominada a millor actriu de drama per ‘The morning show’, si no era a casa esperant-lo com els altres companys. «Si guanyes, te l’envio», li va deixar anar el presentador. I ella se’n va anar corrents, per si de cas.

En rigorós fals directe van connectar amb la casa de l’actriu, que precisament la setmana passada va tenir un sonat retrobament amb el seu ex Brad Pitt. I, ¡oh, sorpresa!, allà estava al seu saló acompanyada per Cox i Kudrow. «Però, ¿viviu juntes»?, els va preguntar Kimmel. «Estem juntes des de 1994», van respondre les protagonistes de ‘Friends’, la mítica sèrie que ja té 26 anys.

Notícies relacionades

També es va unir a la festa el protagonista d’‘Ozark’, Jason Bateman, «que només es quedarà a casa fins que comenci la universitat», va dir fent broma la inoblidable Rachel Green.

Com si fos la Monica, Cox va anunciar que el sopar ja estava a punt, i van deixar que Kimmel prosseguís amb la gala.