al maig

Torna 'Friends': l'esperada tornada serà amb un especial a la plataforma HBO Max

La sèrie, que es va emetre entre 1994 i el 2004, és una de les ficcions televisives més aplaudides de la història

Torna 'Friends': l'esperada tornada serà amb un especial a la plataforma HBO Max

LEE CELANO (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Després de diverses setmanes de conjectures, la futura plataforma de continguts HBO Max va confirmar aquest divendres que les estrelles protagonistes de la sèrie ‘Friends’ tornaran a reunir-se en un especial que estarà disponible des del llançament del servei, al mes de maig.

Els sis protagonistes de ‘Friends’, els creadors de la sèrie i els estudis Warner Bros. han arribat a un acord per preparar junts aquest especial després de diverses negociacions, segons fonts citades pel mitjà especialitzat ‘The Hollywood Reporter’.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, així com els creadors David Crane i Marta Kauffman, haurien demanat per aquest programa el doble del salari que cobraven per cada episodi de la mítica sèrie, una quantitat que els mitjans nord-americans estimen que rondarà els 2,3 o 2,7 milions d’euros. Alguns intèrprets de la sèrie, com Perry, van confirmar la reunió als seus perfils a Instagram.

Tot i que els milions de fans de ‘Friends’ han sospirat durant anys per nous capítols de la sèrie, aquesta reunió especial no seria un episodi de ficció com a tal sinó, més aviat, un programa estil «retrospectiva» amb entrevistes amb el repartiment.

L’especial es rodarà a l’estudi 24 de la seu de Warner Bros a Burbank (Califòrnia), el mateix lloc on es va filmar la sèrie original. Aquest programa serà la carta de presentació per a HBO Max, el nou servei de directe de WarnerMedia i que tindrà els drets d’emissió de ‘Friends’ després d’abandonar Netflix.  Suposarà una estrena forta per a la plataforma, de la mateixa manera que Disney+ va apostar per l’univers Star Wars amb ‘The Mandalorian’ per al seu desembarcament.

Fins ara, ‘Friends’ s’emetia a Netflix, però Warner aquest estiu no va dubtar a desemborsar més de 400 milions de dòlars per recuperar-la i integrar-la com un dels diamants del seu futur servei HBO Max.

Notícies relacionades

‘Friends’, que es va estrenar el 22 de setembre de 1994, va tancar el 2004 deu temporades d’èxits després de 236 episodis en antena protagonitzats per Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry i Schwimmer. 

La comèdia continua sent un fenomen per a incomptables aficionats a tot el món que encara estan disposats a veure, una vegada i una altra, en reposicions o plataformes digitals, les històries de Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross a Nova York.