ELS PREMIS DE LA TELEVISIÓ

Emmy 2020: els millors 'looks' de l'alfombra vermella virtual

Des de Zendaya fins a Regina King passant per l'extravagant Dan Levy, aquests han sigut els vestits més increïbles de la gala virtual

En aquesta atípica 'red carpet' casolana els posats han sigut al sofà, la cuina o sobre la gespa del jardí de les estrelles

combo-red-carpet-emmy

combo-red-carpet-emmy

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Que els premis Emmy 2020 hagin sigut virtuals a causa de la pandèmia no ha sigut impediment perquè les estrelles de la tele es posin guapes per trepitjar l’alfombra vermella (aquest any, inexistent). Com la gala, la ‘red carpet’ ha hagut de ser diferent, amb posats des del sofà, la cuina o sobre la gespa del jardí, però sense restar ni un bri de glamur a la festa. Des de la impressionant Zendaya, la millor actriu guanyadora per ‘Euphoria’, que ha sigut una de les més captivadores amb un disseny bicolor de Christopher John Jogers, fins a Regina King, de la també premiada minisèrie ‘Watchmen’, amb un impressionant model d’alta costura de Daniel Roseberry, les estrelles han posat des dels salons de casa seva, la cuina, patis del darrere o des d’un hotel. I, per descomptat, ho han compartit a les xarxes socials.

1. Zendaya, dos models guanyadors

La protagonista d’‘Euphoria’ va ser una de les poques presents a l’Staples Center de Los Angeles junt amb Jimmy Kimmel. La jove actriu es va emportar totes les mirades amb un elegant bitò molt aplaudit per les xarxes socials, on va pujar el ‘look’ abans de sortir de casa. Tot un encert el Christopher John Jogers bicolor de mànigues en punta en negre i amb una faldilla de globus violeta. El va acompanyar amb joies de Bvlgari i sabates de Christian Louboutin.

Per al ‘moment estatueta’, l’actriu es va regirar el monyo i es va canviar amb un Armani Privé, repetint amb joies de Bvlgari.



2. Regina King, encert bollat i una reivindicació

La premiada com a millor actriu per ‘Watchmen’, Regina King, ha deixat amb els ulls com taronges tothom amb un autèntic Schiaparelli Couture by Daniel Roseberry en blau França amb aplics daurats i disseny bollat i irregular, rematat amb sandàlies de color bronze de Stuart WeitzmanKing i els seus estilistes, Wayman Bannerman i Micah McDonald, en lloc de presentar una foto, s’han valgut del fotògraf i il·lustrador James Anthony per crear per a Instagram un simulacre d’alfombra vermella. Un vídeo de 12 segons d’allò més ‘chic’ i festiu. De fons, un croma amb dos ballarins negres que es mouen al ritme de King amb el seu espectacular vestit. 

Per al prexou, King (49) també ha utilitzat el seu abillament per fer activisme. Amb un vestit magenta intens de Schiaparelli i una foto de Breonna Taylor amb les frases: «Digues el seu nom» i «Arrestin els policies que van matar Breonna Taylor». Es tracta d’una noia de 26 anys morta durant un assalt de la policia a Louisville el mes de març passat. 



3. Reese Witherspoon, sòbria i espurnejant

Tot i que aquest any no tenia cap nominació, l’actriu de la saga ‘Una rossa molt legal’ i les sèries ‘Big little lies’, ‘The morning show’ i ‘Little fires everywhere’, no ha volgut perdre’s la festa. Witherspoon s’ha posat un Louis Vuitton negre. Amb una copa de xampany a la mà, i des del jardí de casa seva, ha assegurat a Instagram que aquest ha sigut el viatge més curt que ha fet en una gala dels Emmy (ja que només ha hagut de trepitjar la gespa de la seva mansió).



4. Jennifer Aniston, del pijama al setí negre

Abans de protagonitzar la broma de la gala, apagant amb un extintor un sobre que el presentador Jimmy Kimmel havia higienitzat amb alcohol, Jennifer Aniston ha compartit amb els seus seguidors tota una lliçó d’estilisme: com es posava a punt a casa abans de vestir-se per a l’ocasió. En pijama i amb una mascareta. Després, a la gala, on ha sigut la primera presentadora, ha lluït un ‘beauty look’ lleuger, molt del seu estil: un setí llarg en negre de Christian Dior ‘vintage’ i un espectacular collaret de diamants.



5. Dan Levy, d’impacte escocès

L’actor canadenc de la guanyadora de la nit, ‘Schitt’s Creek’ (7 premis de 9), ha sorprès barrejant el que vindria a ser un insuls vestit de jaqueta grisa amb ¡una faldilla escocesa! obra de Thom Browne (un ‘outfit’ molt similar al que porta al final de la sèrie, en la qual el seu personatge, David Rose, es casa amb el seu promès, Patrick). No és la primera vegada que Dan Levy recorre a la inspiració escocesa. En un dels capítols de la sèrie ja va lluir uns pantalons escocesos d’Alexander McQueen.



6. Shira Haas

La jove protagonista d’‘Unorthodox’, Shira Haas, ha apostat per un vestit bustier de gasa i organdí brodat blau marí de Chanel amb un cinturó brodat de lluentons negres, de la col·lecció Haute Couture Primavera-Estiu 2020. Una autèntica joia artesanal que va requerir gairebé 1.200 hores de treball amb més de 20.000 elements. El brodat floral compost per pètals d’organdí tallats i pintats a mà en tons rosa pàl·lid, groc, verd i gris, adornats amb grans de vidre i estràs, és una autèntica obra d’art.



7. Julia Garner

La jove novaiorquesa, que ha aconseguit el seu segon Emmy consecutiu com a millor actriu secundària, pel seu paper de Ruth Langmore en la sèrie de Netflix ‘Ozark’, ha donat tota una lliçó d’estil amb el seu ‘outfit’ anys 20 de la col·lecció d’alta costura de tardor 2019 de Chanel. Garner s’ha decantat per una brusa i pantalons setí rosa ‘palo’, a joc amb el gran collaret de perles i una agulla de ganxo als cabells que li ha combinat el seu estilista, Elizabeth Saltzman.



8. Kerry Washington

Estava nominada a millor actriu principal per ‘Little Fires Everywhere’, però tot i que no ha guanyat el premi Kerry Washington ha impactat en els Emmy pels seus dos ‘looks’, un Dolce & Gabbana, amb incrustacions i pedreria en or i negre, i un Oscar de la Renta amb estampat floral. Els dos vestits sense mànigues però d’allò més glamurosos. Va disfrutar de la gala amb la seva amiga i companya de repartiment, Witherspoon, en una festa amb distància social i mascaretes al jardí de la rossa actriu.



9. Tracee Ellis Ros

Notícies relacionades

«¡Que divertit arreglar-se!», ha escrit a les xarxes Tracee Ellis Ros, que era nominada a millor actriu principial per ‘Black-ish’. I és que el seu tros de vestit daurat és un dels que més s’ha comentat. Es tracta d’una llampant peça d’escot en V i faldilla de volants confeccionada en un teixit daurat amb microprisatges, obra d’Alexandre Vauthier. El va combinar amb salons a to de Jimmy Choo i joies ‘vintage’ de Tiffany&Co.



10. Laverne Cox

Ella mateixa ha presentat el seu ‘total look pink’ com la nova ‘Barbie negra’. Laverne Cox, la protagonista d’‘Orange is the new black’, ha sigut una de les més elegants amb aquest vestit de la marca libanesa Azzi & Osta, en un color fúcsia vibrant, amb escot asimètric i una cascada de volants caient sobre el pit i maluc. Com altres companyes, l’actriu i activista trans ha lluit un segon vestit, igualment espectacular. Un Kim Kassas Couture en gasa negra rematat amb joies de Misahara.