DEL PENAL DE HUELVA

Ernesto Neyra surt de presó després de 15 dies d'arrest

El bailaor va ingressar a la presó per no pagar la pensió a la seva exdona

zentauroepp54665496 01 01 1970 ernesto neyra durante la xi edici n de los premio200828132031

zentauroepp54665496 01 01 1970 ernesto neyra durante la xi edici n de los premio200828132031 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Ernesto Neyra va sortir ahir dijous de la presó després d’haver passat diversos dies tancat pels impagaments de la pensió a la mare dels seus fills. La germana del bailaor, Mari Paz, que va anar a visitar-lo al centre penitenciari de Huelva, va haver de tornar perquè va rebre una trucada que l’avisava que Ernesto sortia de la presó aquella mateixa tarda.

L’exmarit de Carmina Ordóñez  va ser detingut el 13 d’agost per no pagar la pensió a la seva exdona, Lely Céspedes, que feia setmanes que havia denunciat l’impagament del ballarí.

Notícies relacionades

Després d’haver vist el seu germà, Mari Paz va confessar: «Estem seguint totes les ordres que ens envien els advocats i de moment ni sabem res, ni podem dir res». Aquestes eren les paraules de la germana minuts abans de rebre la trucada que va alliberar el seu gremà.

«Avui hem estat parlant de mil coses, de la gent que l’estima i de la gent que el recolza. No hem parlat d’aquestes coses»  va contestar Mari Paz al preguntar-li per l’opinió del bailaor sobre les dures acusacions realitzades per Lely Céspedes  als platós de televisió els últims dies.

Temes:

Famosos Família