Publicades unes fotos comprometedores de Bill Clinton amb una de les esclaves sexuals de Jeffrey Epstein

L'ara expresident dels EUA es mostra relaxat mentre Chauntae Davies, que llavors tenia 22 anys, li fa un massatge al coll

zentauroepp379747 former united states president  bill clinton delivers a lect200819153352

zentauroepp379747 former united states president bill clinton delivers a lect200819153352 / OBED ZILWA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident dels Estats Units Bill Clinton torna a veure’s involucrat en un escàndol sexual de primera magnitud, després de publicar-se fa uns dies que el mandatari havia estat en la coneguda com ‘illa de les orgies d’Epstein’. Ara, el diari britànic ‘Daily Mail’ publica unes fotos en les quals es pot veure el dirigent amb Chauntae Davies, una de les esclaves sexuals de Jeffrey Esptein que el 2002, quan es van prendre les imatges, devia tenir uns 22 anys.

A les fotos es veu l’expresident somrient mentre Davies li fa un massatge al coll en una escala a Portugal durant un viatge amb Jeffrey Epstein i Ghislaine Maxwell a l’Àfrica el 2002, al famós avió The Lolita Express. Clinton havia acabat el seu segon mandat com a president dels Estats Units l’any anterior.

Notícies relacionades

Segons la versió que ha explicat la mateixa Chauntae Davies, va ser Maxwell la que va insistir que fes un massatge a l’expresident, que s’havia queixat de dolor al coll.

La noia explica que Clinton va ser un autèntic cavaller amb ella. «Tot i que la imatge sembla estranya, el president Clinton va ser un perfecte cavaller durant el viatge i no vaig veure absolutament cap joc brut que l’involucrés» en els tèrbols assumptes d’Epstein i Maxwell, ha assegurat Davies, que va ser violada en múltiples ocasions per Epstein.