PARELLA DISCRETA

Ed Sheeran i Cherry Seaborn esperen el seu primer fill per al final de l'estiu

El cantant i la seva dona han aprofitat el confinament per mantenir l'embaràs en secret

zentauroepp44816637 gente  ed sheeran se cas  en secreto con cherry seaborn  fot200812161344

zentauroepp44816637 gente ed sheeran se cas en secreto con cherry seaborn fot200812161344

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant britànic Ed Sheeran, de 29 anys, i la seva dona, Cherry Seaborn, de 28, estan esperant el seu primer fill, segons informa el diari britànic ‘The Sun’. La parella ha passat els últims mesos confinada a la seva casa de Suffolk, a l’est d’Anglaterra, de manera que l’embaràs ha passat desapercebut i ja es troba en la seva etapa final.

Per a la parella la pandèmia va ser l’excusa perfecta per no deixar-se veure i portar l’embaràs d’una manera discreta, «però el moment s’està acostant i l’emoció ha anat creixent, i per això han començat a contar-ho a amics i familiars», diu una font a aquest mitjà. El nadó arribarà a finals d’aquest estiu.

Notícies relacionades

Seaborn i Sheeran van ser nòvios durant la seva etapa a l’institut i després d’uns anys es van tornar a trobar i «hi va haver focs artificials», com va revelar en el vídeo ‘Put it all on me’ del desembre passat. El mateix videoclip també va revelar que es van casar el gener del 2019. Ja es coneixia que havien passat per l’altar, però la discreta parella no havia fet públics més detalls.

El desembre passat i després d’una llarga i exitosa gira de concerts, Sheeran va anunciar que es prendria un descans tant de les gires com de les xarxes socials. Va dir que tornaria amb nova música «quan sigui el moment adequat i hagi viscut una mica més per tenir alguna cosa sobre la qual escriure».