CULEBRÓ A TWITTER

Kanye West demana perdó a Kim Kardashian per revelar detalls de la seva vida privada

En el seu primer míting el raper i candidat presidencial va explicar que li va demanar a la seva dona que avortés quan estava embarassada de la seva primogènita

kanye / periodico

2
Es llegeix en minuts
Efe

El raper i candidat presidencial Kanye West li ha demanat disculpes a la seva dona, l’estrella televisiva Kim Kardashian, per revelar detalls privats de la seva família en el seu primer acte de campanya fa una setmana, segons van informar aquest diumenge mitjans locals.

«M’agradaria disculpar-me amb la meva dona Kim per fer pública una cosa que era un assumpte privat. No la vaig cobrir com ella m’ha cobert a mi. A Kim li vull dir, sé que t’he fet mal. Sisplau, perdona’m. Gràcies per ser-hi sempre per a mi», va escriure l’artista en el seu compte de Twitter aquest dissabte.

West va protagonitzar un peculiar míting a Carolina del Nord diumenge passat en el qual, preguntat sobre l’avortament, es va posar a plorar al recordar com el seu pare va voler interrompre l’embaràs de la seva mare i va dir que ell va pensar a fer el mateix quan Kardashian es va quedar embarassada de la seva primogènita, North.

A partir de llavors, el raper va travessar un suposat episodi bipolar i durant dos dies va escriure en el seu compte de Twitter desenes de missatges que després va esborrar, en els quals deia entre altres coses que Kardashian havia intentat «tancar-lo» amb metges i, finalment, que estava intentant divorciar-se d’ella.

Dimecres, Kardashian va demanar «compassió i empatia» cap a la salut mental del seu marit: «Ell és una persona brillant i complicada –va descriure– [...]. Els que som pròxims a Kanye coneixem el seu cor i entenem que les seves paraules de vegades no s’alineen amb les seves intencions».

Parapetat al ranxo

D’acord amb el mitjà especialitzat en faràndula TMZ, West es va estar aquesta setmana al seu ranxo de Wyoming i ha evitat parlar amb la seva dona, que estava amb els seus quatre fills a Los Angeles, però ha rebut visites de diversos personatges del món de l’entreteniment com Justin Bieber i Dave Chappelle.

Notícies relacionades

West continua parlant a la seva xarxa social i més recentment va comentar que pot «vèncer» Joe Biden, el candidat presidencial demòcrata, i que està preparant un pròxim àlbum que podria dir-se ‘Donda’, en honor a la seva mare.

No queda clar que futur pot tenir la campanya presidencial del raper, que fins fa tot just unes setmanes recolzava ferventment Trump, perquè el termini per registrar-se ja ha expirat a mitja dotzena de territoris i els requisits són complicats en altres.