¿ATAC BIPOLAR?

Els preocupants tuits de Kanye West contra Kim Kardashian i Kris Jenner

L'artista i candidat a la Casa Blanca confessa que la seva dona el vol tancar, es refereix a la seva sogra com a 'Kris Jong Un' i diu que a Michael Jackson el van matar

54203586 60

54203586 60 / JEAN-BAPTISTE LACROIX (AFP)

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

En les últimes hores han saltat totes les alarmes sobre la salut mental de Kanye West. El raper, de 43 anys, que diumenge passat va inaugurar la seva campanya presidencial amb un estrambòtic míting a Carolina del Sudha publicat a Twitter diversos missatges desconcertants arremetent contra la seva dona, Kim Kardashian, el seu sogre, Kris Jenner, i ‘revelant’ que «Michael Jackson va ser assassinat».

«Kim estava tractant de tornar a Wyoming amb un doctor per tancar-me, com a la pel·lícula ‘Get Out’, perquè ahir vaig plorar al parlar de salvar la vida de la meva filla», va escriure en un tuit que més tard va eliminar si bé alguns usuaris van poder rescatar. Pel que sembla la ‘celebrity’ no s’hauria pres bé que el músic expliqués el diumenge que va estar a punt d’avortar la seva filla North, i ara, segons West, estaria intentant que ingressés en una institució psiquiàtrica.

Però aquest tuit només va ser el començament, ja que també va acusar la seva sogra, Kris Jenner, que va esmentar com «Kris Jong Un», de mirar de «tancar-lo». «Si acabo tancat com Mandela, vosaltres sabreu per què», va escriure sobre les intencions de la seva família.

Captura d’alguns missatges que West va esborrar de Twitter.

També va arremetre contra la seva dona recordant el seu passat, retraient-li el seu nu per a ‘Playboy’ i el vídeo que es va filtrar a les xarxes tenint sexe amb el seu exnòvio Ray J. «Poso la meva vida al servei de Déu perquè la mare de North mai la fotografiï fent ‘Playboy’. Soc al ranxo, vine a buscar-me», va desafiar a Kim.

En altres delirants missatges va afirmar que Michael Jackson, que va morir un 25 de juny del 2009 a conseqüència d’una aturada cardíaca provocada per un còctel de medicaments subministrats pel seu metge personal, «en realitat va ser assassinat». West va assenyalar Tommy Mottola, excap de Sony, com a responsable de la mort del rei del pop.

En el mateix fil desconcertant, West va aprofitar per anunciar que el seu nou àlbum, ‘Donda’ [el nom de la seva mare], sortirà publicat divendres que ve.

Amagat en el seu búnquer de Wyoming

West viu amagat en el seu ranxo-búnquer de Wyoming en companyia d’uns quants amics, separat de la seva dona Kim, de 39 anys, de la qual s’hauria distanciat, segons expliquen diverses fonts. La parella, que es va casar el 2014 i té quatre fills, fa mesos que feia vides separades a la mansió de Los Angeles.

Notícies relacionades

Algunes fonts pròximes a Kim Kardashian asseguren que «se sent impotent» de no poder-lo ajudar. El raper va explicar ell mateix el 2018 que pateix un trastorn bipolar i que dos anys abans va haver de ser ingressat. Tan sols fa uns dies, una font pròxima a West va parlar de la seva salut a la revista ‘People’: «Kanye ha estat bé durant molt temps. En el passat, ha patit episodis maníacs i depressius relacionats amb el seu trastorn bipolar. Ara mateix, ho està passant malament de nou».