artista voluntària

Melanie Griffith mostra el seu agraïment als bombers

L'actriu nord-americana s'afegeix a una iniciativa solidària repartint menjar

zentauroepp53611536 gente melanie griffith instagram200601174616

zentauroepp53611536 gente melanie griffith instagram200601174616

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Si hi ha uns veritables protagonistes en tota aquesta lamentable crisi sanitària produïda pel coronavirus, més enllà dels que l’han patit personalment, ha sigut el personal sanitari i tots aquells que són en el sector públic al servei dels ciutadans, com és el cas dels bombers.

I és aquest reconeixement als membres d’aquest col·lectiu al qual s’ha afegit l’actriu Melanie Griffith, secundant una iniciativa de Marissa Hermer, del programa Ladies of London, per portar menjar als treballadors que estan en primera línia per lluitar contra la pandèmia.

Com altres celebrities de Hollywood, l’actriu no va dubtar a posar fil a l’agulla i empaquetar diverses bosses de menjar i portar-les personalment al parc de bombers número set del comtat de Los Angeles, on va poder xerrar amb alguns dels bombers sobre la difícil situació que estan vivint i expressar-los el seu agraïment per la tasca realitzada.

«He tingut el privilegi de repartir menjar als nostres fantàstics bombers. Fan tant per nosaltresGràcies senyors «, ha escrit la intèrpret d’Armas de mujer  i Algo salvaje a Instagram, acompanyat d’un vídeo i de diverses fotos de la visita en la qual se la veu vestida de forma informal amb texans, samarreta negra i mascareta a joc.

Notícies relacionades

 

Confinament a Los Angeles

L’ex d’Antonio Banderas està passant el període de quarantena a la seva casa de Los Angeles, des d’on no s’ha cansat d’aconsellar a través de les xarxes socials seguir les normes de confinament i extremar les mesures de protecció personal amb l’ús de la mascareta i mantenint la distància social a les sortides al carrer.  

Temes:

Coronavirus