CONFIDÈNCIES A INSTAGRAM

Jessica Goicoechea. «Torno a ser propietària de la meva vida»

La model i 'influencer', després de la denúncia contra River Viiperi per clavar-li una pallissa

lmmarco53453774 19 11 2019 jessica goicoechea  europa espa a sociedad  funda200518135517

lmmarco53453774 19 11 2019 jessica goicoechea europa espa a sociedad funda200518135517 / FUNDACION LUCHA CONTRA EL SIDA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Torno a ser propietària de la meva vida»,  ha explicat als seus seguidors en una ‘story’ d’Instagram la model i ‘influencer’ Jessica Goicoechea, referint-se a la ruptura de la seva exparella, River Viiperi, després de l’episodi de presumptes maltractaments denunciat el març passat. El model eivissenc va ser detingut el 27 de març pels Mossos d’ Esquadra a Barcelona després de, suposadament, clavar una pallissa a la seva llavors nòvia a la vivenda que compartien a l’Eixample de Barcelona. Un lamentable succés que tots dos van posar en mans dels seus advocats i pel qual van decidir guardar silenci, tal com van comunicar dies més tard a través de les xarxes socials.

Fa una setmana va ser Viiperi qui va trencar aquest silenci per fer una improvisada defensa a les xarxes socials contra els que l’atacaven i li havien retret «fugir» i no enfrontar-se al problema després del que havia passat. Ara és Goicoechea qui també s’ha pronunciat sobre això.

La ‘influencer’ s’ha sincerat amb els seus seguidors i ha respost les preguntes que li han fet, entre d’altres: «¿Què li diries al teu ex?». Goicoechea ha respost amb una ‘selfie’ en la qual apareix amb un gran somriure i fent la figa, tota una declaració d’intencions. A més, ha escrit: «Només els covards necessiten la mentida per eludir la realitat #vistima».

«Torno a ser propietària de la meva vida i a estimar-me i valorar-me com em mereixo», ha explicat, i ha assenyalat que està rebent ajuda psicològica. També li han preguntat si es considera més feminista després del que li ha passat, a la qual cosa ha respost que «sempre ho he sigut». A més, els seus seguidors han volgut saber què li diria a una persona que està travessant una relació tòxica i no s’atreveix a allunyar-se de la parella, a la qual cosa la mateixa Goicoechea ha confessat: «Que és normal que al principi espanti però que com abans ho faci millor», i ha enviant un altre missatge: «S’ha de ser valent i lluitar per la nostra felicitat».

Notícies relacionades

La ‘influencer’ també ha revelat el que li diria al seu jo de fa dos anys: «No et fiïs de ningú», i en to de broma a la pregunta de si li agradaria veure’s calba, ha contestat: «El que no entenc és com no m’he quedat calba ja en aquests dos anys amb tant disgust», temps en què hi ha estat amb River Viiperi, que a més era el seu representant. 

Goicoechea també ha confessat que es muda de la casa que compartia amb la seva exparella als afores de la ciutat perquè ho necessita i que el Dollar i el Balú, els gossos que compartien amb ell, són amb la seva mare a Màlaga.