famosa als fogons

Selena Gómez presentarà un espai de cuina a HBO Max

La cantant i actriu fa realitat en televisió una de les seves grans aficions

El programa 'Untitled cooking project' formarà part del nou catàleg de la cadena

undefined48159658 72nd cannes film festival   photocall for the film  the dead200403234347

undefined48159658 72nd cannes film festival photocall for the film the dead200403234347 / STEPHANE MAHE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Si hi ha una cosa que es valora en alguns mercats laborals avui dia és la polivalència, i sembla que la nord-americana Selena Gómez compleix el requisit amb escreix.  La cantant, compositora, actriu, model, productora de televisió, dissenyadora de moda i filantropa nascuda a Texas fa 27 anys sumarà l’ofici de xef al seu ja extens currículum, i és que la nova plataforma HBO Max acaba d’anunciar l’emissió d’un programa de cuina amb Selena Gómez dirigint els fogons.

«Sempre he parlat molt sobre el meu amor pel menjar. Crec que m’han preguntat centenars de vegades en entrevistes sobre què faria si tingués una altra carrera i he respost que seria divertit ser cuinera», va assegurar la cantant en la presentació del format, una idea que ha sorgit després de passar temps entre fogons durant l’obligada quarantena. «Com molts de nosaltres en aquests dies de reclusió, ara estic cuinant més i experimentant amb noves receptes», va dir Selena.

Xef convidat

El programa de televisió s’estrenarà aquest estiu sota el nom provisional d’‘Untitled cooking project’ (Projecte de cuina sense títol) i al principi comptarà amb 10 entregues, en què es convidarà un xef diferent en cada programa per conèixer receptes de diverses cultures gastronòmiques. A més, cada emissió es dedicarà a una organització benèfica l’activitat de la qual estigui relacionada amb el subministrament d’aliments, va afegir HBO Max en la nota de presentació.

«Ens emociona tenir Selena Gómez al nostre catàleg inicial d’HBO Max i veure les seves aventures a la cuina mentre, com molts de nosaltres, prova de millorar les seves habilitats culinàries durant la quarantena», va dir la directora de contingut original d’HBO Max, Sarah Aubrey.

Notícies relacionades

No es tracta de la primera vegada que Gómez s’involucra en el negoci televisiu, ja que anteriorment va ser productora del documental Living undocumented, sobre la dura realitat dels immigrants indocumentats als Estats Units i també va impulsar la sèrie de Netflix 13 reasons why.

HBO Max és la nova plataforma de streaming que el gegant de l’entreteniment WarnerMedia estrenarà el 27 de maig als EUA per competir amb Netflix i els nous serveis de Disney+ i Apple TV+.  Amb un cost previst de 14,99 dòlars al mes per als EUA, el servei de continguts integrarà a la seva oferta les marques HBO, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, The CW, Cartoon Network, Adult Swim i Looney Tunes, entre d’altres.