30 ANYS DESPRÉS

Will Smith reuneix l'elenc d''El príncipe de Bel-Air'

L'intèrpret organitza un retrobament virtual amb els actors de la popular sèrie dels 90

zentauroepp53293014 gente will smith bel air200501201430

zentauroepp53293014 gente will smith bel air200501201430

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els retrobaments virtuals de sèries de televisió que van marcar diverses generacions s’han convertit en la gran tendència durant el confinament per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest divendres ha sigut el torn de Will Smith, que ha aprofitat que es troba a casa juntament amb la seva dona, Jada Pinkett, i els seus tres fills, Trey, Jaden i Wilow, per organitzar un sonat retrobament amb els actors d’‘El príncipe de Bel-Air’, la mítica sèrie dels 90.

 Sota el nom de ‘Will from Home’, un espai de Snapchat que l’actor i productor condueix des de casa seva cada dilluns, dimecres i divendres, ha organitzat l’esperat retrobament amb alguns dels actors de la popular ficció.

Notícies relacionades

L’intèrpret, de 51 anys, ha presentat en el seu programa els seus cosins de ficció: Tatyana Ali (Ashley Banks) Karyn Parson (Hilary Banks), Alfonso Riberio (Cartlon Banks), Joseph Marcell (Geoffrey), Daphne Maxwell Reid (Vivian Banks) i Jazzy Jeff (Jazz).

El grup d’actors ha aprofitat la videotrucada per retre un sentit homenatge a James Avery, l’actor que encarnava el carismàtic oncle Phil i que va morir el 2014 per complicacions en una operació a cor obert. A més, l’elenc ha compartit anècdotes de la sèrie que es va emetre entre el 1990 i el 1996 i ha explicat també com estan vivint el confinament pel coronavirus.

Temes:

Will Smith