DESPRÉS DE DONAR POSITIU

Albert II de Mònaco supera la seva quarantena per coronavirus

El príncep és declarat «curat i en bona salut» i continuarà respectant el confinament decretat pel Principat

zentauroepp52996792 gente200401170811

zentauroepp52996792 gente200401170811

1
Es llegeix en minuts

Albert II de Mònaco  ha finalitzat la quarantena a què estava sotmès després de donar positiu per coronavirus, després que els metges hagin assegurat que està curat, segons ha informat el Govern del principat. 

Els facultatius que han tractat el cap d’Estat des de l’inici de la infecció «l’han autoritzat avui a posar fi al seu període de quarantena. El príncep ha sigut declarat curat i amb bona salut», segons un comunicat, que afegeix que Albert de Mònaco anirà amb la seva família «pròximament» i que continuarà respectant el confinament decretat al Principat, mentre es manté en estret contacte amb els seus col·laboradors. 

 

Albert II, de 62 anys i membre del Comitè Olímpic Internacional (COI), ha passat aquest temps a les dependències privades del palau, on ha rebut cada dia la visita del seu metge. 

Notícies relacionades

El 19 de març, el Palau va comunicar que Alberto de Mònaco havia donat positiu per coronavirus.  Va ser el primer cap d’Estat en veure’s afectat i amb el seu cas n’hi ha ja 49 de confirmats en aquest Principat, segons les últimes xifres.

El Govern va imposar el 22 de març i fins a nou avís un toc de queda nocturn amb excepcions per al personal sanitari, les forces de seguretat o tot aquell que justifiqui una raó imperiosa, com atendre una persona dependent.