Clinton diu que la seva relació amb Lewinski va ser per «gestionar la seva ansietat»

L'expresident dels EUA assegura en un documental que va buscar distraccions durant anys i que la seva relació sexual amb la llavors becària «era una cosa amb la qual podia desconnectar la ment per un moment»

bill clinton and monica lewinsky on february 28 1997 a3e06420664168d9466c84c3e31ccc2f

bill clinton and monica lewinsky on february 28 1997 a3e06420664168d9466c84c3e31ccc2f

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’expresident dels Estats Units Bill Clinton ha assegurat que la seva relació sexual amb la llavors becària de la Casa Blanca Monica Lewinski va ser «una de les coses que va fer per gestionar la seva ansietat».

En aquests termes s’ha expressat l’expresident durant la gravació del documental ‘Hillary’, que s’estrena aquest divendres i aprofita la campanya presidencial de la seva dona el 2016 per fer un repàs de la vida de l’exsecretària d’Estat dels EUA i que també inclou aquest polèmic episodi en la vida del matrimoni.

Bill Clinton afirma durant un dels capítols de la minisèrie de Hulu que el cas «era una cosa amb la qual podia desconnectar la ment per un moment» i que tothom a la vida té «pressions, decepcions i pors», i que ell va buscar distraccions durant anys per gestionar millor la seva ansietat.

’Impeachment’

Sobre aquest incident, que va servir a la Cambra de Representants per iniciar un judici polític contra ell, Clinton admet en el documental haver mentit a la seva dona al principi després de negar-ho en diverses ocasions fins que finalment «va haver de fer-la seure» i confessar «el que era massa obvi».

«Ens vam asseure al llit i vaig parlar amb ella. Li vaig dir exactament el que havia passat i quan, i que em sentia molt malament», expressa Clinton en la sèrie, que insisteix que «no tenia defensa possible» i el que havia fet era «inexcusable».

Hillary, «destruïda»

Notícies relacionades

Per la seva banda, Hillary Clinton assenyala sobre aquest assumpte que estava «destruïda» i que no podia creure que el seu marit li hagués mentit.

Sobre Lewinsky, l’expresident nord-americà manifesta que se sent molt malament pel fet que la vida de l’exbecària hagi estat definida per això «d’una manera injusta», tot i que creu també que ja és temps que ella «giri full»